20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuniori | „Leii Sudului“, la înălţime la Cupa Straja

Juniori | „Leii Sudului“, la înălţime la Cupa Straja

Clubul craiovean „Leii Sudului“ s-a prezentat cu două grupe de juniori la Cupa Straja, desfăşurată în weekendul trecut la Lupeni, şi cu ambele a făcut o treabă excelentă.

La categoria 2015/2016, „Leii Sudului“ şi-a adjudecat prima poziţie. Craiovenii au avut victorii pe linie, după cum urmează: 3-0 cu CS Phoenix Buziaş şi 9-0 ACS Sorii Junior’s Lupeni; 8-1 cu Şcoala de Fotbal Damian Militaru; semifinală: 8-1 cu CS Novaci; finală: 8-1 cu ACS Ciprian Dinu.

Antrenorul Adrian Nedelea a avut la dispoziţie următorii jucători: Denis Piciu, Matthias Popescu, Dominic Milcomete, Matias Ianoși, Alex Măciuceanu, Matteo Vană.

Leii Sudului a dat „cel mai bun jucător – grupa 2015“, în speţă pe Denis Piciu, dar şi golgheterul turneului: Dominic Milcomete (15 goluri).

Fără înfrângere şi la 2014

Cealaltă echipă de la Leii Sudului, grupa de copii născuţi în 2014, a încheiat pe locul 4 din 12 echipe. A avut un parcurs fără înfrîngere, dar criteriile de departajare au făcut ca oltenii să nu prindă podiumul! Iată rezultatele: 2-2 cu ACS Ciprian Dinu, 13-1 cu Sporting Lupeni, 14-1 cu CSO Retezatul Haţeg, 6-0 cu Atomic Lions Tg. Jiu.

Lotul a fost compus din următorii: Kevin Ciulea (cel mai bun jucător), Casian Mihai, Robert Dinu, Radu Dobre, Matei Nițu, Bogdan Pădeanu, Leon Scarlat.

„Sunt mulţumit de tot ceea ce au realizat la turneu aceşti copii minunați. Aceste rezultate vin după foarte multă muncă la antrenamente și mult sacrificiu. Ele aduc o mulţumire sufletească, dar dau şi un imbold pentru ce va urma. Felicitări tuturor!“, a declarat Adrian Nedelea, pentru GdS.

Citeşte şi: Juniori | CS Viitorul Iulius Confas Craiova, locul 3 la Straja cu grupa de 2010

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS