17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1 | Mirel Rădoi: „Nu sunt mulțumit cu rezultatul“ (VIDEO)

„U“ Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1 | Mirel Rădoi: „Nu sunt mulțumit cu rezultatul“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, în prima manșă a play-off-ului din Conference League, și calificarea se va juca săptămâna viitoare, în Israel.

Statistica meciului este oferită de flashscore.ro

La finalul partidei, antrenorul Științei, Mirel Rădoi, s-a arătat nemulțumit de rezultatul înregistrat la Severin. El a fost „negru“ de supărare pe Paul Papp, pentru cartonașul roșu încasat în drumul spre vestiare. Rădoi consideră că 11 contra 11 tabela ar fi indicat în mod cert altceva, dovadă fiind dominarea și ocaziile create în prima repriză.

La rândul său, tehnicianul formației Hapoel Beer Sheva, Elyaniv Barda, a recunoscut că în prima repriză echipa sa nu a prea „mișcat“ în fața Craiovei. Apoi, a prezizat că echipa sa, beneficiind de superioaritatea numerică, a controlat minute bune jocul și s-a arătat dezamăgit din pricina penaltiului și a eliminării care au condus la restabilirea egalității.

Pentru Universitatea Craiova urmează o partidă împotriva formaţiei Chindia Târgovişte. Disputa va avea loc duminică, 21 august, de la ora 18.30, la Ploieşti, şi va conta pentru etapa 6 din Superligă.

Citește și: „U“ Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1 | Se putea și mai bine. Meritam mai mult!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS