11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova vrea mai sus în clasament, Petrolul ţinteşte al treilea succes

FCU Craiova vrea mai sus în clasament, Petrolul ţinteşte al treilea succes

FCU Craiova va disputa vineri, de la ora 21.00, la Tg. Jiu, partida cu Petrolul Ploieşti, din cadrul etapei a 6-a din Superligă. Înaintea acestei dispute, cele două formaţii sunt vecine de clasament, cu câte şapte puncte acumulate.

În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul formaţiei din Craiova, Marius Croitoru şi jucătorul Gabriel Enache au oferit primele impresii legate de meciul de vineri.

„Va fi un joc dificil, jucăm cu o echipă în formă, cu două victorii la rând. Echipa este într-un moment bun, suntem la egalitate de puncte cu Petrolul şi sunt sigur că şi ei au obiective măreţe. Jucăm în deplasare, dar acasă, oarecum. Jucăm la Tg. Jiu, suntem o formaţie iubită şi sunt sigur că oamenii o să vină la meci. Au mai revenit din jucătorii accidentaţi, dar mai avem probleme cu Negru şi Bauza. Uşor, uşor vom ajunge la formula iniţială, iar atunci vom deveni şi mai puternici. Echipa care va câştiga mâine va trece provizoriu pe doi, dar nu ăsta este scopul nostru. Vrem să devenim puternici pe parcurs, pentru ca atunci când se termină campionatul să fim acolo unde ne dorim cu toţii. Urmează un program încărcat, aşa cum probabil va fi pentru toate echipele din Superligă“, a declarat Marius Croitoru.

„Ne aşteaptă un meci dificil, pentru că Petrolul formează o echipă cu mulţi jucători cu experienţă. Trebuie să avem grijă şi sper să câştigăm. Cu o victorie suntem pe locul doi, dar e prea devreme pentru a vorbi despre aşa ceva. Luăm pas cu pas fiecare meci, pentru că trebuie să creştem treptat. Avem un viitor foarte bun, spun eu, pentru că lotul este de calitate“, a punctat şi Gabi Enache.

Citeşte şi: Conference League | Programul meciurilor din manşa întâi a play-off-ului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS