5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNaționala României va susţine amicale cu Slovenia şi Moldova

Naționala României va susţine amicale cu Slovenia şi Moldova

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat pe site-ul oficial că prima reprezentativă a României va disputa două meciuri amicale în noiembrie, lună în care va debuta Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie 2022). Astfel, România va da piept cu Slovenia în 17 noiembrie, pe „Cluj Arena“, respectiv cu Republica Moldova, în 20 noiembrie, pe stadionul „Zimbrul“ din Chişinău.

Cele două meciuri din noiembrie vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naţionalei României înainte de startul preliminariilor EURO 2024. Grupele care au ca miză calificarea la turneul final vor fi trase la sorţi pe 9 octombrie, la Frankfurt. Campania se va desfăşura între martie şi noiembrie 2023, în perioadele dedicate meciurilor internaţionale.

Până atunci, naționala condusă de Edi Iordănescu mai are de disputat două partide oficiale, din Liga Națiunilor. Pe 23 septembrie, România va juca în Finlanda (de la ora 21.45), iar pe 26 septembrie va evolua în Giulești cu Bosnia și Herțegovina (tot de la 21.45).

Înaintea acestor jocuri, clasamentul Grupei 3, Divizia B din Liga Națiunilor arată astfel: 1. Bosnia 8 puncte (golaveraj 6-4), 2. Muntenegru 7 (6-3), 3. Finlanda 4 (5-6), 4. România 3 (1-6).

Citeşte şi: Conference League l Laszlo Balint şi Valerică Găman au prefaţat partida „U” Craiova – FK Vllaznia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS