17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League l Brigadă din Cehia la meciul Universitatea Craiova - FK Vllaznia

Conference League l Brigadă din Cehia la meciul Universitatea Craiova – FK Vllaznia

UEFA a anunţat brigada care va oficia disputa dintre Universitatea Craiova şi FK Vllaznia Shkoder, din manşa secundă a turului 2 preliminar al Europa Conference League. Astfel, disputa din Bănie, programată joi, 28 iulie, de la ora 20.30, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, va fi arbitrată de Ondřej Berka, din Cehia. Acesta va fi ajutat de conaţionalii săi Matěj Vlček, Jakub Hrabovsky (asistenţi) şi Pavel Orel (rezervă).

Reamintim că în primul meci, susţinut joia trecută în Albania, FK Vllaznia Shkoder şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1. Alb-albaştrii au deschis scorul prin Andrei Ivan (’45+2), iar gazdele au replicat prin Hoxlaj (’51).

În programul Ştiinţei premergător disputei cu FK Vllaznia, din Conference League, figurează o conferinţă de presă miercuri, de la ora 18.00, la sala „Sebastian Domozină” a stadionului „Ion Oblemenco”. Antrenament oficial al Universităţii Craiova va avea loc de la ora 20.00, în Luncă, la baza de pregătire „Ilie Balaci”.

La rândul său, gruparea albaneză KF Vllaznia va avea conferința de presă de la ora 19.00, tot la stadionul „Ion Oblemenco”. Apoi va susţine antrenamentul oficial de la ora 19.30.

Învingătoarea partidei de joi, din Bănie, o va întâlni în turul 3 preliminar al Europa Conference League pe Zorya Luhansk (Ucraina). Confruntările vor avea loc pe 4 august (turul, în Polonia) și 11 august (returul, în România / Albania).

Citeşte şi: Universitatea Craiova a făcut o ofertă de nerefuzat pentru Işfan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS