10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova a făcut o ofertă de nerefuzat pentru Işfan

Universitatea Craiova a făcut o ofertă de nerefuzat pentru Işfan

Oficialii formaţiei Universitatea Craiova s-au lămurit, în sfârşit, că echipa are nevoie de „implanturi adevărate“ pentru a se lupta din nou pentru obiectivele îndrăzneţe. Au realizat patru transferuri până acum, aducându-i sub comanda lui Laszlo Balint pe fundaşii Raul Silva şi Ivan Martic, respectiv mijlocaşii Sergiu Hanca şi Rivaldinho.

„În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători. Campania continuă! Sunt jucători pe care-i cunoaștem. La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranță o creștere“, declara luni Mihai Rotaru, unul dintre acţionarii Ştiinţei.

Următoarea mutare ar putea fi aducerea lui Alexandru Işfan, de la FC Argeş. Oltenii l-au curtat încă de la terminarea sezonului trecut, dar acum sunt decişi să facă o ofertă de nerefuzat piteştenilor pentru mijlocaşul ofensiv de 22 de ani, care se mai află în atenţia rivalelor FCSB şi CFR Cluj. Astfel, conducătorii Universităţii Craiova sunt dispuşi să le propună piteștenilor 700.000 de euro, plus împrumutul lui Alexandru Cîmpanu pentru un sezon în „Trivale“. De asemenea, argeșenii ar păstra și 15% din drepturile federative ale mijlocașului ofensiv, anunță Playsport.

Jean Vlădoiu i-a „pasat“ decizia primarului Gentea

Președintele clubului FC Argeș, Jean Vlădoiu, a confirmat posibilitatea plecării lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova. Acesta a punctat însă că decizia finală îi aparţine primarului Cristian Gentea.

„Am vorbit cu domnul Gentea, care are ultimul cuvânt. E singurul junior pe care îl mai avem. Sigur, mai avem câțiva copii, dar care nu au jocuri de prima ligă. Însă noi nu ne vom împotrivi dacă domnul Gentea va decide să-l lase să plece. Ișfan și-a făcut datoria față de noi, dar ar fi greu dacă va pleca“, a spus Jean Vlădoiu, la Pro Arena.

Şi CS Mioveni ar avea ceva de câştigat dacă Işfan va face trecerea de la FC Argeş, la Universitatea Craiova. Mijlocașul ofensiv a fost crescut la școala de fotbal Dani Coman din Pitești și s-a făcut remarcat la CS Mioveni, în Liga 2. După, Ișfan a ajuns la FC Argeș în vara anului 2021 fără vreo sumă de transfer, dar CS Mioveni a păstrat însă 45% din viitorul transfer. Cei de la CS Mioveni ar vrea să păstreze 5% din drepturile federative şi după trecerea lui Işfan la Craiova!

Ișfan este tentat să facă pasul

Întrebat despre posibilitatea de a pleca la Universitatea Craiova, Alexandru Ișfan n-ar zice nu.

„Este normal să-mi doresc să fac un pas în carieră, dar în acest moment sunt la FC Argeș. Sunt concentrat pe ceea ce am de făcut aici și muncesc în continuare, fiindcă doar așa pot atrage priviri asupra mea. Deocamdată mă pregătesc, iar dacă va veni momentul oportun, vom vedea atunci”, a declarat Alexandru Ișfan la finalul partidei cu UTA Arad.

Citeşte şi: Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Hanca și Rivaldinho la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS