9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOfertă colosală din Arabia Saudită pentru Cristiano Ronaldo

Ofertă colosală din Arabia Saudită pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să plece de la Manchester United, la doar un an de la sosirea sa pe „Old Trafford“ şi asta pentru că „diavolii“ nu au prins Liga Campionilor. Şi lusitanul nu duce lipsă de oferte, chiar dacă are 37 de ani!

În afara interesului prezentat de către PSG, CR7 a primit o superofertă din partea unui club din Arabia Saudită. Gruparea arabă, a cărui nume nu a fost dezvăluit de cei implicaţi, este dispusă să plătească 300 milioane de euro a-şi asigura serviciile starului portughez.

Contract pe doi ani, în valoare totală de 250 de milioane de euro!

Potrivit cotidianului AS, care citează două posturi de televiziune din Portugalia, Ronaldo ar urma să semneze un contract pe doi ani, în valoare totală de 250 de milioane de euro, în timp ce intermediarii acestei operaţiuni vor primi 20 de milioane euro.

În afara acestei sume, clubul arab oferă alte 30 de milioane de euro echipei Manchester United pentru a-i acorda transferul atacantului, legat prin contract de englezi până în vara viitoare.

Mutarea are însă şanse minime de a se realiza. Asta pentru că Ronaldo îşi doreşte să joace cel puţin încă un sezon într-o ligă importantă din Europa, la o echipă calificată în Liga Campionilor. El a spus că abia după ar accepta să părăsească Bătrânul Continent.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Sepsi | Cristiano Bergodi: „Va fi un meci frumos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS