5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Sepsi | Cristiano Bergodi: „Va fi un meci frumos“

„U“ Craiova – Sepsi | Cristiano Bergodi: „Va fi un meci frumos“

Universitatea Craiova debutează în noul sezon din Superligă într-o dispută cu Sepsi Sf. Gheorghe. Partida este programată vineri, 15 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Antrenorul grupării Sepsi Sf. Gheorghe, Cristiano Bergodi, a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că își dorește ca elevii săi să fi revenit cu picioarele pe pământ după câștigarea Supercupei. Italianul știe că jucătorii Universității Craiova își doresc revanșa după eliminarea din semifinalele Cupei, motiv pentru care își dorește o concentrare maximă din partea echipei sale.

„Sperăm să terminăm cu euroforia (de după câștigarea Supercupei – n.r.), pentru că jucăm cu Universitatea Craiova și îmi este teamă. E bine să ne gândim la acest meci, pentru că eu știu ce e acolo. Am lucrat acolo și știu că ei vor să ne dea cu terenul în cap. Sper ca băieții mei să înțeleagă acest lucru și să ne concentrăm în aceste zile la antrenamente, pentru că va fi un meci foarte greu. E un început de sezon și se poate întâmpla orice. Nu sunt toate echipele la turație maximă. Încercăm să facem tot ce este posibil. Am demonstrat împotriva campioanei României că suntem o echipă bună“, a spus Bergodi.

„Își doresc revanșa. E normal, e orgoliul oltenesc“

Cristiano Bergodi a vorbit laudativ, ca de fiecare dată, despre Universitatea Craiova, chiar dacă analiza făcută oltenilor a fost destul de scurtă.

„Cei de la Craiova au schimbat puțin. Au luat un fundaș, Raul Silva, a revenit și Ivan Martic, un jucător bun, dar care nu știu dacă e pregătit. Echipa a rămas cam aceeași, dar s-a schimbat antrenorul, unul bun. Va fi un meci greu, pentru că Universitatea este bine organizată, are niște jucători cu calitate, de viteză și nu ne va fi ușor. Probabil că vom găsi și un public numeros, fiind și primul meci. Își doresc revanșa. E normal, e orgoliul oltenesc. Eu cred că va fi un meci frumos“, a comentat antrenorul cu care Știința a fost cel mai aproape de titlu în ultimii ani.

Obiective îndrăznețe pentru covăsneni

Cristiano Bergodi a declarat și care ar fi țintele echipei Sepsi în noul sezon competițional, având și un moral foarte bun după cele două trofee câștigate recent.

„Sunt foarte mulțumit de lotul pe care-l avem și acum trebuie să muncim. Obiectivul va fi intrarea în play-off și o să încercăm să facem ceva și în Conference League. Sperăm să avem un parcurs cât mai lung! Și campionatul este lung și cu siguranță vor fi și momente mai dificile, dar este important să fim o familie“, a comentat Cristiano Bergodi.

Citește și: Mirko Pigliacelli este pe picior de plecare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS