16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRaheem Sterling şi-a anunţat plecarea de la City. Update: a fost prezentat la Chelsea!

Raheem Sterling şi-a anunţat plecarea de la City. Update: a fost prezentat la Chelsea!

Update: Raheem Sterling este noul jucător al echipei Chelsea Londra. A semnat un contract valabil până în 2027. Londonezii au plătit 55 de milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu anual de 17 milioane de euro.

„Am obținut multe lucruri în cariera mea, dar cred că mai am multe obiective de atins și vreau să fac asta alături de Chelsea, sub conducerea lui Thomas Tuchel. Londra este casa mea, unde a început totul. Este fantastic să am șansa să joc în fața prietenilor și a familiei mele pe ‘Stamford Bridge’. Abia aștept să îi întâlnesc pe suporteri. Abia aștept să joc și să fiu pe teren“, a declarat Raheem Sterling.

………….

Articol inițial:

„O viaţă de amintiri“

Internaţionalul englez Raheem Sterling şi-a anunţat, astăzi, plecarea de la Manchester City, pe reţelele de socializare. El urmează să semneze, conform cotidianului L’Equipe, cu Chelsea Londra.

Raheem Sterling a evoluat timp de 7 sezoane la City, bifând 339 de meciurişi 131 de goluri înscrise.
Fotbalistul de 27 ani ar urma să devină primul transfer din era Todd Boehly pentru gruparea londoneză.
După cum relatează Sky Sports, citat de Agerpres, venirea lui Sterling la Chelsea, club vândut recent unui consorţiu de investitori de către fostul proprietar rus Roman Abramovici, este „iminentă“ chiar dacă valoarea transferului este încă în discuţie între cele două cluburi.

Sterling (27 ani) se afla în ultimul an de contract cu City, care ar solicita o sumă de aproximativ 45 milioane lire sterline.
Cu City, internaţionalul englez a câştigat 4 titluri de campion al Angliei şi 9 trofee în total de la sosirea sa la acest club în 2015, de la Liverpool.

Chelsea, la rândul ei, este în căutarea unui marcator după plecarea lui Romelu Lukaku la Inter Milano.

„Şapte sezoane. 11 trofee majore. O viaţă de amintiri. Am venit la Manchester la 20 de ani. Astăzi, eu plec un om matur“, a scris Sterling pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Mirko Pigliacelli este pe picior de plecare! Cârţu: „Are copil și vrea să fie aproape de familie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS