11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Barcelona insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski

FC Barcelona insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski

FC Barcelona nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe atacantul polonez Robert Lewandowski. Spaniolii se pregătesc să înainteze o nouă ofertă pentru golgheterul echipei Bayern Munchen, informează DPA, citată de Agerpres.

Lewandowski (33 de ani) şi-a reluat astăzi antrenamentele alături de colegii săi de la Bayern, la o zi după ce a efectuat vizita medicală la Munchen.

Fotbalistul polonez şi-a exprimat anterior dorinţa de a pleca de la gruparea bavareză, după opt ani petrecuţi pe „Allianz Arena“. Principala sa opţiune a fost şi este FC Barcelona. Paris Saint-Germain este o altă formaţie interesată de Lewandowski, potrivit presei franceze.

Conducerea clubului catalan a făcut în urmă cu câteva săptămâni o ofertă de 40 de milioane de euro, plus bonusuri. Aceasta a fost respinsă de responsabilii lui Bayern, care nu vor să renunţe la polonez pentru mai puţin de 50 de milioane de euro. Barca este dispusă să acum să achite suma cerută de nemţi, conform ultimilor informaţii.

Ziarul catalan Sport scrie în ediţia sa de miercuri că „Lewandowski ar putea deveni jucător blaugrana săptămâna viitoare şi ar putea călători în Statele Unite pentru a se alătura echipei lui Xavi“ în turneul pe care aceasta îl va efectua în presezon.

Citeşte şi: Mirko Pigliacelli este pe picior de plecare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS