10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAu crescut pretenţiile pentru Bogdan Rusu. Conducătorii Ştiinţei, în impas

Au crescut pretenţiile pentru Bogdan Rusu. Conducătorii Ştiinţei, în impas

Universitatea Craiova şi-a arătat intenţiile de a-l transfera pe Bogdan Rusu, atacantul formaţiei CS Mioveni. Oficialii olteni şi-ar fi dorit un schimb, propunându-l pe Ionuţ Vînă şi o sumă de bani pentru Bogdan Rusu, dar argeşenii, prin vocea primarului Ion Georgescu, au respins vehement ideea. Mai mult, edilul din Mioveni a făcut o contraofertă destul de „obraznică“. L-a solicitat la schimb pe Dan Nistor şi o sumă de bani, considerând că fotbalistul său de 32 de ani nu trebuie subevaluat.

„Noi înțelegem dorința jucătorului de a merge la Craiova, însă avem și noi socotelile noastre. Știm că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri. L-au ‘dat’ pe Vînă peste tot… L-au propus și la noi, dar nu-l vrem! Dacă era bun juca la ei.

Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară: o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul! Craiova ia trei milioane pe Markovic și noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei? Nu se poate chiar așa! În plus, antrenorul are și el socotelile lui. Ce facem, trecem peste el? Nu ar fi corect pentru că a menținut echipa în primul eșalon și și-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție. Trebuie să-l ascultăm!”, a spus primarul Ion Georgescu, citat de Playsport.

Bogdan Rusu vine după un sezon bun la CS Mioveni, cu nouă goluri marcate în 37 de meciuri.

Citeşte şi: CCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS