16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova își prezintă astăzi echipamentul de joc

Universitatea Craiova își prezintă astăzi echipamentul de joc

-

Întoarsă vineri seară, aproape de miezul nopții, din cantonamentul din Austria, Universitatea Craiova se revede astăzi cu suporterii săi. Știința le-a dat întâlnire fanilor la ora 21.00, în față la Universitatea din Craiova. Motivul? Lansarea echipamentului de joc pentru sezonul 2022-2023! Se anunță și o serie de surprize! Una dintre acestea va fi interpretarea imnului Științei de către Lora, „ambasadorul“ sponsorului principal!

Reamintim că Universitatea Craiova a susținut 5 partide de verificare în cadrul cantonamentului susținut în Austria. Bilanțul este următorul: două victorii (4-1 cu Arminia Bielefeld și 1-0 cu FC Heidenheim), două remize (1-1 cu Qarabag și 1-1 Al-Duhail) și o înfrângere (2-3 cu WSG Tirol).

Pentru Universitatea Craiova urmează primul joc oficial din cadrul Superligii, așa cum se va numi din această ediție de campionat primul eșalon din România. Astfel, „leii“ vor întâlni în runda inaugurală pe Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul cu covăsnenii este programat vineri, 15 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citește și: Cremonese a oficializat și transferul lui Vlad Chiricheș (video)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS