17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAngel Di Maria a plecat de la PSG și a semnat cu Juventus Torino. A „aterizat“ și Pogba!

Angel Di Maria a plecat de la PSG și a semnat cu Juventus Torino. A „aterizat“ și Pogba!

Internaţionalul argentinian Angel Di Maria, liber de contract după ce a părăsit PSG, a semnat un contract valabil un sezon cu Juventus Torino.

De menționat faptul că atacantul de 34 de ani are şi cetăţenie italiană. El a mai evoluat în Argentina (Rosario), Portugalia (Benfica), Spania (Real Madrid), Anglia (Manchester United), apoi în Franţa, la Paris Saint-Germain, unde a sosit în 2015.

Fotbalistul sud-american va încasa un salariu de 7 milioane de euro la Juve, potrivit Gazzetta dello Sport, citat de Agerpres.

Angel Di Maria a evoluat începând din 2015 pentru PSG, iar în sezonul trecut a reuşit 5 goluri şi 9 pase decisive în 31 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Di Maria a anunţat recent că se va retrage din selecţionata Argentinei după Cupa Mondială din Qatar. El a îmbrăcat până în prezent de 121 de ori tricoul naţionalei Albiceleste, pentru care a marcat 24 de goluri.

Jucătorul argentinian va fi coleg la Juventus din sezonul viitor cu mijlocaşul francez Paul Pogba. Acesta a „aterizat“ la Torino și va parafa contractul cu gruparea „bianconera“.

Citește și: Cremonese a oficializat și transferul lui Vlad Chiricheș (video)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS