6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Al Duhail 1-1 final. A doua remiză pentru alb-albaștri în Austria

„U“ Craiova – Al Duhail 1-1 final. A doua remiză pentru alb-albaștri în Austria

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul amical cu Al-Duhail, al patrulea din cantonamentul acestei veri. Unicul gol al Științei a fost reușit de către Roguljic, în minutul 19, în timp ce pentru formația din Qatar a punctat Olunga, în min 46.

Laszlo Balint a decis să înceapă ultimul amical din Austria cu o formulă de start diferită față de cea folosită în jocurile precedente. Chiar și așa, cei intrați pe teren încă din primul minut nu s-au descurcat deloc rău, iar în minutul 19 Roguljic a deschis scorul, cu un șut bine plasat de la marginea careului. Până la pauză tabela a rămas intactă, dar, imediat de la reluarea jocului, Olunga a restabilit egalitatea. Pe parcursul părții secunde, la Universitatea au intrat și alți jucători pe teren, s-a făcut o rotație completă, dar scorul final a rămas cel stabilit în minutul 46, și anume 1-1.

Universitatea Craiova: Rusu – Benga, Găman, Brășfăleanu, Bancu (cpt.), Sala, Vînă, Cîmpanu, Nistor, Roguljic, Markovic. Antrenor: Laszlo Balint.
Rezerve: Pigliacelli – Căpățînă, Papp, Screciu, Vătăjelu, Mateiu, Crețu, Gustavo, Baiaram, Ivan, Koljic, Danciu, Vlăsceanu, Nețoiu.

În celelalte trei jocuri amicale disputate de Știința în Austria s-au înregistrat două victorii, 4-1 cu Arminia Bielefe și 1-0 cu Heidenheim, dar și un egal, 1-1 cu Qarabag, campioana Azerbaidjanului,

Citește și: Semifinale, venim! Simona Halep a învins-o rapid pe Anisimova şi defilează la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS