13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicolae Stanciu face spectacol în China etapă de etapă

Nicolae Stanciu face spectacol în China etapă de etapă

Deși nu a mai venit la echipa națională a României, pare că transferul în China i-a priit lui Nicolae Stanciu. Românul a reușit un nou gol și o altă pasă decisivă pentru Wuhan Three Towns în victoria de duminică, scor 4-2, contra echipei Shanghai Shenhua. Partida a contat pentru etapa a opta a campionatului chinez.

Nicolae Stanciu a pasat decisiv la golul de 2-0 semnat de Ademilson în minutul 47. În minutul 58, românul și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un șut de la marginea careului. Stanciu a ajuns la cinci goluri și cinci pase decisive pentru Wuhan Three Towns.

Nicolae Stanciu a fost încă o dată printre cei mai buni jucători de pe teren în partida câștigată pe teren propriu de Wuhan Three Towns. Evoluția românului a fost apreciată de specialiștii care au analizat meciul. Pentru evoluția din meciul cu Shanghai Shenhua, Nicolae Stanciu a primit nota 8.1. Românul a avut o acuratețe a paselor în proporție de 74%, după cum notează Sofascore.

Echipa fotbalistului român în vârstă de 29 de ani este pe primul loc în campionat, cu 22 de puncte acumulate după primele opt meciuri disputate.

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna februarie a acestui an. Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Citeşte şi: Sorin Cîrţu, mulţumit de tragerea la sorţi: „Este un program accesibil!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS