20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Croitoru: „Avem gânduri de play-off, dar rămâne să și reușim“

Marius Croitoru: „Avem gânduri de play-off, dar rămâne să și reușim“

Marius Croitoru a oferit primele declarații după ce a semnat contractul cu Craiova lui Adrian Mititelu. Antrenorul a dezvăluit că are ca obiectiv play-off-ul și crede că va reuși să îl atingă. Croitoru a mai spus că nu a mai negociat cu nicio altă echipă din Liga 1 după despărțirea de FC Botoșani.

Sunt cu gânduri bune. Avem gânduri de play-off, acum rămâne să și reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva. Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns la un numitor comun. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem.

Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe. Vineri antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România. Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la o FC Botoșani și e normal să reușesc și aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei“, a spus Marius Croitoru, citat de Digisport.

Citește și: FCU Craiova a început să miște! Croitoru – antrenor, Gurău – portar!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS