8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGareth Southgate a ridicat mâna după 0-4 cu Ungaria: „Eu sunt responsabil“

Gareth Southgate a ridicat mâna după 0-4 cu Ungaria: „Eu sunt responsabil“

Naţionala Ungariei, antrenată de italianul Marco Rossi, a învins Anglia, scor 4-0, la Wolverhampton, în eşalonul de elită al Ligii Naţiunilor. Golurile au fost marcate de Roland Sallai (’16, ’70), Zsolt Nagy (’80) şi Daniel Gazdag (’89). Maghiarii au obţinut astfel a doua victorie consecutivă în faţa elevilor lui Soutghate, după ce au câştigat şi meciul tur, de la Budapesta (1-0).

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, şi-a asumat responsabilitatea pentru eşecul usturător.

„Am ales să aliniem o echipă mai tânără, pentru a aduce energie suplimentară. Dar când a început jocul să se întoarcă împotriva noastră, acest lucru s-a văzut. În final, eu sunt responsabil. La pauză am crezut că putem câştiga acest meci, făcând o schimbare care să ofere mai mult impuls ofensiv. Ne-am descoperit şi mai mult, iar în finalul meciului am atacat cu atât de mulţi jucători încât erau bulevarde în apărare“, a declarat Southgate.

„Am încercat să găsesc un echilibru între a vedea jucători noi şi a utiliza jucătorii pe care nu i-am putut solicita tot timpul, jucători mai experimentaţi şi mai buni. Dar până la urmă echipele pe care le-am aliniat nu au fost suficient de puternice pentru a obţine rezultate. Înţeleg fluierăturile de pe stadion. Însă acest grup de jucători a fost extraordinar reprezentând ţara şi este important ca oamenii să rămână alături de ei, pentru că vor fi foarte puternici în viitor“, a adăugat selecţionerul englez.

Citeşte şi: Liga Națiunilor / România – Muntenegru 0-3. Catastrofe! Edi, mai stai?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS