7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBayern Munchen mai face o încercare pentru Sadio Mane. Ar fi a treia ofertă!

Bayern Munchen mai face o încercare pentru Sadio Mane. Ar fi a treia ofertă!

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, va face a treia ofertă, în valoare de 40 de milioane de euro, dintre care 5 milioane de euro bonusuri, pentru Sadio Mane, atacantul lui Liverpool, a dezvăluit ziarul Bild, citat de DPA şi Agerpres.

Potrivit cotidianului german, fotbalistul senegalez a acceptat termenii unei înţelegeri pe 3 ani cu gruparea din Bundesliga. Mane (30 de ani) a venit în 2016 la Liverpool, cu care mai are un an de contract. Primele două oferte ale bavarezilor pentru Mane au fost respinse de clubul de pe „Anfield“.

Bayern îl doreşte pe Mane deoarece viitorul extremei Serge Gnabry şi al atacantului vedetă Robert Lewandowski este incert. Cei doi au contract până în 2023. Lewandowski a anunţat că vrea să plece încă din această vară, lucru pe care Bayern spune că nu-l va permite.

Clubul din Munchen a anunţat luni venirea mijlocaşului olandez Ryan Gravenberch, care a semnat un contract pe 5 ani. Jucătorul de 20 de ani este al doilea transfer al bavarezilor în această vară şi, la fel ca fundaşul Noussair Mazraoui, a jucat până acum la Ajax Amsterdam.

Citeşte şi: Liga Campionilor / CFR Cluj o va întâlni pe Pyunik Erevan în primul tur preliminar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS