12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEmil Săndoi, împăcat cu despărţirea de Chindia: „Era momentul pentru o schimbare“

Emil Săndoi, împăcat cu despărţirea de Chindia: „Era momentul pentru o schimbare“

Fostul antrenor al echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat că era momentul pentru o schimbare în carieră, motivaţia lipsind în ultima parte. Tehnicianul craiovean a fost înlocuit de dâmboviţeni cu Adrian Mihalcea. Cu Săndoi antrenor, Chindia s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut, în urma unui baraj cu Concordia Chiajna.

„E mai bine aşa pentru toată lumea. Şi pentru mine e mai bine aşa. Dacă stau să adun toate cele trei sezoane, pentru că eu m-am dus pe final de campionat, ne-am salvat de trei ori de la retrogradare. Eu cred că un club precum Chindia Târgovişte ar trebui să fie mulţumit. Eu sunt mulţumi pentru ceea ce am făcut acolo în aceşti doi ani şi ceva.

Cred că era momentul pentru o schimbare, şi pentru mine, şi pentru echipă. Pentru că deja lucram de o perioadă mare, cu o mare parte dintre jucători. Poate nici eu nu mai aveam o motivaţie deosebită. Pentru că şi în acest campionat eu aşteptam altceva. Aşteptam să nu plece niciun jucător şi să aducem 3-4 jucători cu plus-valoare. Atunci cred că alta ar fi fost imaginea în ultimul campionat. Din păcate nu s-a întâmplat aşa“, a declarat Emil Săndoi, citat de Agerpres.

„Îmi place să îmi respect cuvântul“

Întrebat dacă ar fi tentat să antreneze FCU Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărţirea de Nicolo Napoli, Emil Săndoi a spus:

„Nu pot să vorbesc despre Craiova. Nu poţi să vinzi pielea ursului din pădure. Deocamdată sunt în vacanţă. Depinde cât va fi această vacanţă, depinde şi de ceea ce mi se va oferi, nu din punct de vedere financiar, mă refer la perspective fotbalistice. Am avut două oferte în perioada în care am antrenat Chindia, dar eram antrenor sub contract. Erau două cluburi mai bine poziţionate. Dar nu are rost să mai dezgrop morţii. Îmi place să îmi respect cuvântul şi am făcut-o până la capăt, până la finalul contractului“.

Citeşte şi: George Puşcaş, după ce a ratat cu poarta goală cu Bosnia: „Am simţit că puteam face mai mult“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS