16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf a reafirmat că rămâne în Bănie: „Îmi doresc foarte mult să câștig titlul!”

Laurențiu Reghecampf a reafirmat că rămâne în Bănie: „Îmi doresc foarte mult să câștig titlul!”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a reafirmat că nu pleacă din Bănie. Asta în ciuda faptului că a ratat principalele obiective, titlul şi Cupa, şi a zvonurilor care-l dau plecat la cluburi din Arabia Saudită sau chiar în Ungaria.

„Rămân la Universitatea Craiova! Mai am contract un an de zile. Am preluat echipa în plin campionat. Nu am avut posibilitatea să pregătesc și să fac ceea ce îmi doream. Nu am avut posibilitatea în iarnă să aduc jucătorii de care aveam nevoie. Cred că echipa a crescut foarte mult. Da, cunosc foarte bine oamenii de la Craiova și da, îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Să câștig titlul cu formația Universitatea Craiova”, a declarat Laurențiu Reghecampf, de la Kanal D.

Deşi majoritatea cluburilor au început să anunţe noutăţi în privinţa loturilor, oficialii Universităţii Craiova păstrează liniştea momentan.

Citeşte şi: Juniori / Cupa „Ion Oblemenco“ – ediţia 1 aşteaptă fluierul de start

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS