7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuniori / Cupa „Ion Oblemenco“ - ediţia 1 aşteaptă fluierul de start

Juniori / Cupa „Ion Oblemenco“ – ediţia 1 aşteaptă fluierul de start

Centrul de Copii şi Juniori (CCJ) al clubului Universitatea Craiova organizează în acest weekend un puternic turneu juvenil, denumit Cupa „Ion Oblemenco“. Este prima ediţie, va fi găzduită de baza sportivă „Aripile“ în intervalul 3-5 iunie şi va alinia la start formaţii pe trei categorii de vârstă.

„Am reuşit să punem cap la cap lucrurile şi să organizăm un turneu puternic, pentru trei categorii de vârstă, ce va purta numele ‘Tunarului’. Am căutat să aducem cele mai bune academii din ţară şi astfel, la start, se vor regăsi 8 echipe pentru fiecare categorie. Programul se întinde pe trei zile. Juniorii născuţi în 2010 şi 2011 vor juca 8+1 şi o vor face pe terenul cu iarbă, iar cei de 2009 vor lupta 11 la 11 şi o vor face pe terenul sintetic. Asta pentru că se va juca simultan. Este prima ediţie a Cupei ‘Ion Oblemenco’, dar ne dorim să o organizăm anual, în aceeaşi perioadă“, a declarat managerul CCJ al Universităţii Craiova, Lucian Pretorian, pentru GdS Sport.

Iată programul jocurilor de la Cupa „Ion Oblemenco“ – ediţia 1:

După această competiţie, CCJ al clubului Universitatea Craiova va participa, în intervalul 18-21 iunie, la un turneu internaţional în Grecia, la Salonic. Deplasarea se va face cu juniorii născuţi în 2008, 2009, 2010 şi 2011.

Citeşte şi: „Pumele“ au surclasat Italia! Argentina a câştigat lejer „Finalissima“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS