10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu îi taie „elanul“ lui Reghecampf: „E un buget și trebuie să ne încadrăm în el“

Sorin Cârțu îi taie „elanul“ lui Reghecampf: „E un buget și trebuie să ne încadrăm în el“

-

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat împăcat cu victoria contra Botoșaniului din baraj și participarea în Conference League.

„E o bucurie pentru noi, chiar dacă pentru a o îndeplini a trebuit să mai jucăm un meci. Un paradox… Va trebui să răspundem la o inepție federală. Să joace locul 3 cu locul 7 sau 8 nu este normal și nu există în niciun campionat care se respectă. Până la urmă, cei de la Botoșani și-au dat corigența, dar nu au luat-o. Sunt bucuros pentru ceea ce am realizat și rămâne să vedem cum ne comportăm în continuare“, a declarat fostul mare fotbalist al Științei.

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul și Cupa României. Am fost aproape de ele, dar, din păcate, nu s-au realizat și trăim cu amărăciunea asta a unui an în care nu am luat niciun trofeu. Până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. Să sperăm că o să avem o altfel de atitudine, un altfel de parcurs. Să facem uitat ceea ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci. Sper să ne pregătim mult mai bine și să avem un alt comportament, în așa fel încât să mulțumim lumea care ne iubește foarte mult“, a completat Sorin Cârțu.

„Reghecampf mai are un an din contract“

„Sorinaccio“ a comentat și zvonurile care-l dau pe antrenorul Laurențiu Reghecampf ca și plecat de la Universitatea Craiova.

„Mi se pare o întrebare care nu își are rostul în momentul de față. Eu nu am participat la niciun fel de discuție care să implice nu știu ce deznodământ în privința lui Reghecampf. Mai are un an din contract și nu știu de ce apar discuții“, a spus președintele clubului alb-albastru.

„Nu găsesc bani ca să acord despăgubiri“

În privința transferurilor mult așteptate de către Laurențiu Reghecampf (vezi aici declarația acestuia) și de publicul craiovean, Sorin Cârțu a afișat un aer pesimist.

„Am vorbit între noi și vedem. Ea este influențată și de o situație actuală, de fond, care este la echipă. Sunt jucători sub contract, chiar dacă au fost utilizați mai puțin. O să vedem cum putem să facem loc pentru alții. Așa, la sfârșitul contractului sunt doar doi jucători, Constantin și Mateiu. La Mateiu, cel puțin, știu că sunt niște discuții să prelungească. Asta dacă vrea în modul în care ne avantajează și pe noi. Practic sunt unul sau două locuri disponibile.

La ceilalți să vedem care vor fi discuțiile. În cazul în care se vor elibera unele locuri, normal că o să le acoperi. Dacă nu, în bugetul clubului, la ora actuală, pentru mine, care încep mandatul cu 1 iunie, nu găsesc bani ca să acord despăgubiri. E un buget și trebuie să ne încadrăm în el, să-l facem de așa natură să fie bine. Ceea ce s-a întâmplat în acești aproape 10 ani, cu salarii, cu oamenii din club… Nu trebuie să sufere nimeni în următoarea perioadă și așa se va și întâmpla“, a subliniat Sorin Cârțu.

Citește și: Liga Elitelor / Universitatea Craiova, campioană și la Under 17!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS