10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Croitoru îi ține partea Craiovei în privința barajului: „Nu mi se pare normal!“ (VIDEO)

Marius Croitoru îi ține partea Craiovei în privința barajului: „Nu mi se pare normal!“ (VIDEO)

-

Antrenorul formației FC Botoșani, Marius Croitoru, nu a fost deloc supărat după înfrângerea din barajul pentru Conference League, 0-2 cu Universitatea Craiova.

„A fost un meci frumos, un meci pe contre, cu ocazii, cu goluri, cu eliminări… Felicit echipa Craiovei și pentru loc, și pentru calificarea într-o competiție europeană. Asta în ciuda faptului că noi nu am putut reuși lucrul acesta. Sunteți de felicitat pentru tot ceea ce se întâmplă la Craiova“, a spus Croitoru.

„Trebuie să găsim o altă modalitate de a face play-out-ul atractiv“

Acesta a afirmat că nu a este de acord ca o echipă din play-out să ia meritul sportiv al unei formații din play-off și a criticat decizia FRF cu privire la baraj.

„Am spus-o mai de mult. Uitați-vă la Moldova cu 4 echipe în cupele europene, la Azerbaijan, Kazahstan câte echipe au și câte avem noi. De aici trageți singuri răspunsurile. Am spus clar că nu este normal ca munca unui club și investițiile acestuia să se rezume la 90 de minute, 120 sau la penaltiuri. Trebuie să găsim o altă modalitate de a face play-out-ul atractiv și nu astfel, de a oferi șansa unei echipe să joace cu locul 3. Una e să joci cu Clinceni, Mediaș, etc., și alta e să joci cu CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, să termini sportiv pe loc de cupă europeană. Din punctul meu de vedere, UEFA spune clar: echipele cel mai bine clasate într-un an de zile au dreptul de a participa într-o cupă europeană. Fiecare știe ce are de făcut, dar mie, din punct de vedere sportiv, nu mi se pare normal ca o echipă de pe locul 7 sau 8 să ia șansa unei echipe care într-un an de zile s-a spetit să fie în față“, a comentat Marius Croitoru.

„Suntem zona cea mai defavorizată“

Tehnicianul moldovenilor a făcut o scurtă trecere în revistă și s-a declarat mulțumit de realizările echipei sale. Marius Croitoru așteaptă cu nerăbdare implementarea sistemului VAR, dar mai ales apariția unui stadion modern la Botoșani.

„Nu sunt supărat. Am plecat în cantonament în vară cu 17 jucători, dintre care 6 erau copii. N-am de ce să fiu supărat. Nu m-a deranjat faptul că am pierdut play-off-ul, ci faptul că acele 14-15 greșeli împotriva mea au fost decisive. Acum trag speranță că, odată cu implementarea sistemului VAR, și noi, echipele mici, ne putem așeza la masă cu ei. Nu avem puterea să ne luptăm la titlu. Botoșaniul trebuie să facă un stadion competitiv la nivelul Ligii 1. Nu avem un teren bun nici noi, nici la Bacău, Focșani… Suntem zona cea mai defavorizată din acest punct de vedere. Primăriile nu au posibilitatea, iar în alte părți se construiesc și câte două stadioane“, a explicat Croitoru.

Nu este supărat pe Roman pentru eliminare

Marius Croitoru nu a fost deloc supărat pe ieșirea atacantului Mihai Alexandru Roman, soldată cu cartonașul roșu, și este mândru că îl are sub comandă.

„Nu sunt supărat pe Mihai Roman. Sunt mândru că îl antrenez, că este jucătorul meu. I se întâmplă oricărui jucător să mai aibă câte o ieșire. Își dorește mult de la fiecare meci, nu a avut de arătat nimic nimănui. El este golgheterul echipei și dacă îl aveam de la începutul campionatului eram 100% la în play-off. Este în primii 6-7 marcatori din România, dar cu jumătate de meciuri. Sunt mândru că este jucătorul meu și că l-am antrenat“, a punctat Marius Croitoru.

Citește și: Reghecampf, după barajul cu FC Botoșani: „Acest meci este o rușine!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS