19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalPremier League / Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, e primul în top

Premier League / Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, e primul în top

Managerul echipei FC Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a fost desemnat „Antrenorul anului“ de către colegii săi din prima ligă a campionatului Angliei, informează Reuters. Cu Klopp la comandă, „cormoranii“ şi-au adjudecat în acest sezon competiţional Cupa Ligii şi Cupa Angliei. În Premier League, Liverpool s-a clasat pe locul secund, la un singur punct de campioana Manchester City.

Pe plan internaţional, „cormoranii“ s-au calificat în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, în care vor înfrunta echipa spaniolă Real Madrid, sâmbătă, de la ora 22.00, la Paris.

„Este o mare onoare, după un sezon nebun. Iar faptul că eşti votat de colegii tăi este, evident, cel important premiu“, a spus tehnicianul german cu ocazia ceremoniei organizate de Asociaţia antrenorilor din Premier League (LMA).

Jurgen Klopp (54 de ani) a fost desemnat pentru prima oară „Antrenorul anului“ de LMA la finalul sezonului 2019-2020. Atunci, Liverpool a cucerit primul său titlu de campioană a Angliei după o aşteptare de 30 de ani.

Citeşte şi: AS Roma şi Feyenoord Rotterdam îşi dispută trofeul Conference League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS