3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPremier League / Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, e primul în top

Premier League / Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, e primul în top

Managerul echipei FC Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a fost desemnat „Antrenorul anului“ de către colegii săi din prima ligă a campionatului Angliei, informează Reuters. Cu Klopp la comandă, „cormoranii“ şi-au adjudecat în acest sezon competiţional Cupa Ligii şi Cupa Angliei. În Premier League, Liverpool s-a clasat pe locul secund, la un singur punct de campioana Manchester City.

Pe plan internaţional, „cormoranii“ s-au calificat în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, în care vor înfrunta echipa spaniolă Real Madrid, sâmbătă, de la ora 22.00, la Paris.

„Este o mare onoare, după un sezon nebun. Iar faptul că eşti votat de colegii tăi este, evident, cel important premiu“, a spus tehnicianul german cu ocazia ceremoniei organizate de Asociaţia antrenorilor din Premier League (LMA).

Jurgen Klopp (54 de ani) a fost desemnat pentru prima oară „Antrenorul anului“ de LMA la finalul sezonului 2019-2020. Atunci, Liverpool a cucerit primul său titlu de campioană a Angliei după o aşteptare de 30 de ani.

Citeşte şi: AS Roma şi Feyenoord Rotterdam îşi dispută trofeul Conference League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS