19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Crețu, după dubla de la Pitești: „La mine golurile sunt un bonus!“

Alexandru Crețu, după dubla de la Pitești: „La mine golurile sunt un bonus!“

Alexandru Crețu, eroul Universității Craiova în partida de la Pitești, câștigată cu 4-0 în fața formației FC Argeș, a explicat care este secretul ascensiunii sale și a echipei.

„Pot să spun că mi-am făcut un cadou în seara asta și dedic golurile familiei. Ne-am pregătit pentru un meci greu. Nu a fost nici greu, dar nici ușor. Argeșul joacă în play-off și a demonstrat că trebuie să joace aici, nu-i o echipă rea. Nu m-am gândit la asta (la frumusețea golurilor – n.r.). Ivan are execuții în timpul săptămânii, la mine golurile sunt un bonus. Eu doar mă bucur că am luat cele trei puncte.

Am muncit tot timpul și dacă muncești cred că ai și evoluții bune. M-am regăsit! Am avut nevoie de timp să mă acomodez. Oriunde mergi ai nevoie de o perioadă pentru acomodare și mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere și îi răsplătesc acum“, a spus fotbalistul Științei, care a împlinit ieri 30 de ani.

„Nu trebuie să facem nimic special (ca să iasă campioni – n.r.), dar momentan nu ne gândim la asta. Arătăm bine, dar trebuie să luăm meci cu meci și vedem. Vin meciuri grele, avem și semifinala de Cupă și trebuie să întoarcem rezultatul meciului cu Sepsi. Asta este foarte important pentru noi. Nu-i nimic pierdut momentan, se joacă până la final“, a completat Alexandru Crețu.

Citește și: Jovan Markovic, după victoria cu FC Argeș: „Au fost niște goluri foarte frumoase“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS