7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOvidiu Bic, „descusut“ de suporterii Universităţii Craiova (VIDEO)

Ovidiu Bic, „descusut“ de suporterii Universităţii Craiova (VIDEO)

-

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Ovidiu Bic, a acceptat propunerea clubului de a fi luat la întrebări de suporteri. Acesta a mărturisit cu această ocazie care a fost cea mai frumoasă execuţie a sa, jucătorul alături de care a evoluat şi care l-a fascinat, dar şi care ar fi cel mai mare vis al său. VEZI VIDEO!

Cătălin Cebuc: Execuţia din meciul cu FCSB o consideri cea mai frumoasă reuşită a ta? Dacă nu, atunci care este?

Ovidiu Bic: Sincer, nu prea am de unde să aleg. Nu sunt un jucător care marchează foarte des. Deci da, cred că execuţia din meciul cu FCSB a fost cea mai frumoasă, mai ales că a fost într-un derbi.

Laurenţiu Oprea: Care crezi că a fost cel mai bun jucător alături de care ai jucat şi de ce?

Ovidiu Bic: Mi-e greu să aleg. Am jucat alături de mai mulţi jucători foarte buni, dar o să spun trei: Mitriţă, Cicâldău şi Eric. Dar o să-l aleg pe Eric, pentru că mi se pare un jucător total diferit faţă de ceilalţi, cu o viziune a jocului extraordinară şi o simplitate în teren pe care nu o prea vezi în Liga 1.

Ionuţ Păunescu: Cum ţi s-a părut atmosfera la meciul cu CFR Cluj?

Ovidiu Bic: A fost o atmosferă extraordinară şi un meci pe măsură, cu 5 goluri. A fost o atmosferă super frumoasă şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm.

Vasile Ionescu: Ai vreun model pe care-l urmezi în fotbal?

Ovidiu Bic: Nu am neapărat un model pe care-l urmez. Sunt mai mulţi jucători de la care încerc să învăţ în fiecare zi, dar Andres Iniesta cred că este unul dintre cei mai buni mijlocaşi şi un fotbalist pe care l-am simpatizat mereu.

Alexandru Mocârcioiu: Ce pasiuni mai ai tu, pe lângă fotbal? Cine este pilotul favorit?

Ovidiu Bic: Îmi place foarte mult Formula 1. Sper să am ocazia să ajung într-o zi pe un circuit şi îmi doresc să văd o cursă. Pilotul favorit este Max Verstapen. Îmi doresc sp câştige şi anul acesta campionatul.

Citeşte şi: Culturism / „Gladiatorii“ şi-au adjudecat medalii frumoase la Campionatul Balcanic din Serbia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS