9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu, după eșecul de la Voluntari: „Am primit goluri facile“

Sorin Cârțu, după eșecul de la Voluntari: „Am primit goluri facile“

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost tare dezamăgit după înfrângerea de la Voluntari.

„A fost o partidă de care sunt dezamăgit, ne propusesem altceva. Înfrângerea asta a fost pe aceleași coordonate precum cele anterioare. Cadouri, am primit gol rapid, nici n-am intrat bine în meci. Apoi egalitatea a durat doar un minut sau două. Reghe analizează ce s-a greșit la goluri, dar e clar: ne uităm și vedem că am primit goluri facile. Avem probleme când avem handicap pe tabelă și trebuie să alergăm după gol. Nu vreau să fac comentarii, să se spună apoi că l-a atacat Cârțu pe Pigliacelli. Dar e un gol care putea fi evitat. Markovic mai prinde și zile proastă, ce să faci… A fost și un teren care nu ne avantajează. Noi avem un joc de posesie și n-a fost susținut de calitatea terenului“, a spus Cârțu, la Digi Sport.

Budi și-a permis, a făcut ce a vrut“

Conducătorul oltenilor a fost supărat și pe faptul că alb-albaștrii nu i-au făcut un marcaj strâns lui Constantin Budescu, mai ales că l-au văzut în formă.

„Budi a jucat bine, dar dacă îl lași, îi dai spații… Dacă nu vii cu marcaj strict, sigur că dă exterioare, îți dă mingea printre picioare. Dacă îl lăsăm să centreze… Lui Budi dacă îi dai un metru libertate, centrează unde vrea. Trebuie să fii aproape de el, să fii agasant. Au fost foarte multe momente în joc în care Budi și-a permis, a făcut ce a vrut“, a explicat „Sorinaccio“.

Întrebat despre lupta pentru titlu, care se reaprinsese înaintea jocului cu FC Voluntari, Sorin Cârțu a spus: „Insultăm inteligența oamenilor să mai spunem că luptăm pentru locul unu. Dar pentru locul doi încă se joacă. Avem timp să recuperăm terenul pierdut în această seară. Cupa e un obiectiv clar, de la începutul sezonului. E un trofeu care ajută la palmares și pe care îl căutăm“.

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova 3-1 / Ei – cu Nemec, noi – cu Screciu… Uite așa ni s-a dus meciu’!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS