10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuventus Torino, la un pas de finala Cupei Italiei

Juventus Torino, la un pas de finala Cupei Italiei

Juventus Torino a luat o opţiune importantă pentru calificarea în finala Cupei Italiei, reuşind să învingă la limită, scor 1-0, în deplasare, pe Fiorentina, în prima manşă a semifinalelor.

„Bătrâna Doamnă“ a obţinut victoria în minutul 90+1, în urma unui autogol al fundaşului Lorenzo Venuti. Acesta a trimis balonul în propria poartă la o centrare a columbianului Juan Cuadrado.

Suporterii Fiorentinei l-au fluierat copios pe fostul lor idol, atacantul sârb Dusan Vlahovic, transferat în această iarnă la Juventus. Acesta a fost destul de discret în meciul de miercuri seară. Înlocuitorul său la gruparea „viola“, francezul Jonathan Ikone, achiziţionat de la formaţia Lille, a avut cele mai bune ocazii ale gazdelor în jocul de pe Stadio Artemio Franchi“.

Fiorentina: Terracciano – Odriozola (’46, Venuti), Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Torreira, Castrovilli (’84, Duncan) – Ikoné (’84, Gonzalez), Piatek (’65, Cabral), Saponara (’65, Sottil).

Juventus: Perin – Danilo, de Ligt, De Sciglio – Aké (’46, Cuadrado), Locatelli, Arthur, Rabiot, Pellegrini – Vlahovic, Kean (’59, Morata).

Marţi, AC Milan şi Inter Milano au încheiat fără gol, 0-0, duelul lor din prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei.

Meciurile retur sunt programate pe 20 şi 21 aprilie, în timp de finala urmează să se dispute pe 11 mai, pe „Stadio Olimpico“ din Roma.

Citeşte şi: Chelsea şi Liverpool, calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS