13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf: „Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor“

Laurențiu Reghecampf: „Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în partida cu CS Mioveni, câștigată cu 3-0.

„Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, jocul pe care l-au făcut. Un teren greu, o atmosferă nu chiar fericită, dar mă bucur că au înțeles ceea ce le-am spus, să joace cât se poate de repede, dintr-o atingere. Fericit pentru cele trei puncte, mai avem o etapă, contra celor de la Farul, și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. După ce vom termina play-off-ul, atunci va trebui să discutăm. Deocamdată nu am reușit să facem foarte multe puncte cu echipele de pe primele locuri, jucătorii știu ce au de făcut. Eu mi-aș dori să câștigăm toate meciurile“, a spus Reghecampf.

Nistor nu l-a mai convins pe Reghe

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat și despre trecerea constantă pe banca rezerve a lui Dan Nistor în ultimul timp. Acesta a punctat că jucătorul nu l-a mai convins că merită să fie titular: „Nu trebuie să schimbe nimic. Trebuie să se antreneze și când are șanse să joace așa cum știu eu că o poate face. Sunt fericit că și-a reînoit contractul cu Universitatea Craiova. Are toată încrederea din partea mea, din partea clubului. Pentru mine este un jucător important și vorbesc cu el aproape zilnic“.

O situație pe care eu nu am mai întâlnit-o până acum“

Alb-albaștrii au evoluat la Mioveni în niște tricouri speciale, pe care au fost imprimate numele orașelor din Ucraina care au fost lovite de ruși.

„Este o situație foarte dificilă. Este păcat, suntem solidari, suntem lângă ei, încercăm să ajutăm cum putem. Este o situație pe care eu nu am mai întâlnit-o până acum. Avem cinci zile la dispoziție, ne vom pregăti bine“, a mai spus Reghecampf.

Citește și: Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 / Mai uşor decât credeam, cu Marko şi Baiaram

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS