22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMioveni - Universitatea Craiova 0-3 / Mai uşor decât credeam, cu Marko şi Baiaram

Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 / Mai uşor decât credeam, cu Marko şi Baiaram

Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 3-0, în partida susţinută miercuri seară, în deplasare, în faţa formaţiei CS Mioveni. Disputa a contat pentru etapa 29 din Liga 1 şi a fost controlată în totalitate de elevii lui Laurenţiu Reghecampf.

Joc consistent, victorie frumoasă

Alb-albaştrii au deschis scorul prin Jovan Markovic, care a şutat de la 10 metri la colţul din dreapta, după o acţiune a lui Bancu pe stânga şi un şut al lui Baiaram respins în faţă de Ducan (’26, 0-1).

„Leii“ au lovit din nou în minutul 34. A fost un corner de pe stânga, executat foarte bine de Gustavo la colţul scurt, de unde Markovici a reluat imparabil cu capul (’34, 0-2).

„Marko“ a ajuns la 9 reuşite şi este pe locul 4 în clasamentul golgheterilor. Podiumul este ocupat, în ordine, de Jefte Betancour – 15 goluri, Andrei Ivan – 11, Florin Tănase – 10.

În minutul 39 se putea face 3-0 pentru Ştiinţa. Ducan a dat pe lângă o minge simplă, departe de poarta sa, iar Cîmpanu a profitat şi a şutat din prima, dar, din păcate, nu a reuşit să cadreze.

Prima repriză s-a încheiat cu o bară a lui Scarlatache, care a reluat cu capul de la 8 metri, o centrare din dreapta, pe care Pigliacelli a tratat-o puţin superficial (’45).

La reluare, alb-albaştrii au continuat să fie periculoşi şi au mai marcat o dată prin Baiaram, care a pus latul din faţa porţii la o pasă excelentă a lui Cîmpanu (’78, 0-3).

Statistica meciului:

Statistică oferită de flashscore.ro

CS Mioveni: Răzvan Ducan – Ionuţ Balaur (’78, Mihai Lixandru), Adrian Scarlatache, Gomes Garutti – Laurenţiu Rădescu, Szilard Veres, Lucian Dumitriu (’78, Pawel Tomczyk), Ionuţ Burnea (’46, Răzvan Trif) – Alexandru Buziuc (’64, Ştefan Blănaru), Bogdan Rusu, Alexandru Raicea (’64, Moussa Sanoh).
Antrenor: Alexandru Pelici.

Universitatea Craiova: Mirko Pigliacelli – Bogdan Vătăjelu (’79, Antoine Conte), Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicuşor Bancu – George Cîmpanu, Alexandru Creţu (’87, Ovidiu Bic), Alexandru Mateiu (’82, Ionuţ Vînă), Gustavo Vagenin – Jovan Markovic (’79, Ante Roguljic), Ştefan Baiaram (’86, Atanas Trică).
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Scarlatache ’19, Rusu ’32 / Baiaram ’43.
Au arbitrat: Marian Barbu – Mircea Orbuleţ, Florian Vişan; Ionuţ Coza.
Observatori: Ion Craiu, Iosif Olah.

În etapa următoare, ultima din campionatul regular al Ligii 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe Farul Constanţa. Disputa va avea loc luni, 7 martie, de la ora 20.30.

La rândul său, CS Mioveni va juca sâmbătă, 5 martie, de la ora 15.00, în deplasare, pe UTA Arad.

Liga 1, etapa 29

Marţi, 1 martie:
Chindia Târgoviște – UTA Arad 1-0
Dinamo – Sepsi 1-3
FCU Craiova – Rapid 3-2

Miercuri, 2 martie:
Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaş 2-0
CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3
ora 19.55: FC Voluntari – CFR Cluj

Joi, 3 martie:
ora 18.00: Farul Constanţa – FC Botoșani
ora 21.00: FC Argeş – FCSB

Clasament:

Citeşte şi: Clinceni – Mediaş 2-0 / S-a aprins „lanterna roşie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS