5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Băluţă, eliminat în meciul cu MTK Budapesta. Academia Puskas a pierdut şefia clasamentului

Alex Băluţă, eliminat în meciul cu MTK Budapesta. Academia Puskas a pierdut şefia clasamentului

Etapă nefastă pentru Alex Băluţă şi Academia Puskas. Echipa antrenată de Zsolt Hornyak a pierdut sâmbătă, scor 1-2, pe teren propriu, în faţa ultimei clasate, MTK Budapesta!

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză prin Futacs (’34) şi şi-au majorat avantajul în partea secundă prin Ramadani (’69).

Nervii au pus stăpânire pe jucătorii Academiei, iar unul dintre cei care au avut de pierdut a fost craioveanul Alex Băluţă, care s-a ales cu un cartonaş roşu în minutul 76. Şi celălalt român de la Academia Puskas, Marius Corbu, a fost avertizat de arbitru, dar cu galben, în minutul 19.

Academia Puskas a reuşit până la urmă să reducă din diferenţă graţie lui Skribek, dar nu a mai avut forţa să salveze un punct.

În urma acestui rezultat, Academia Puskas a pierdut fotoliul de lider în faţa formaţiei Ferencvaros, care are 41 de puncte, cu unul mai mult decât echipa lui Băluţă. La rândul său, MTK Budapesta a scăpat de ultimul loc, cedându-i „lanterna“ lui Ujpest.

În etapa viitoare, a 21-a, Academia Puskas va juca tot acasă, cu Debrecen, meciul fiind programat duminică, de la 16.30.

Citeşte şi: Mitriţă şi Răzvan Lucescu, victorioşi în faţa lui Rotariu şi Alibec

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS