10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea II Craiova, în testări. Bon: „Pregătirea decurge bine“

Universitatea II Craiova, în testări. Bon: „Pregătirea decurge bine“

Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova se află în faţa celui de-al doilea joc amical al iernii. Astfel, elevii lui Corneliu Papură şi Dragoş Bon vor evolua sâmbătă, de la ora 12.00, în Teleorman, împotriva colegei de serie Sporting Roşiori (locul 6 în C6).
În primul test, alb-albaştrii au pierdut, scor 1-2, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în faţa formaţiei Viitorul Şimian, ocupanta poziţiei 5 din Liga 3, seria 7.

După două jocuri în deplasare, seria amicalelor continuă cu un test pe teren propriu împotriva Vediţei Coloneşti (locul 4 în C6). Disputa va avea loc miercuri, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la „Aripile“. Până la reluarea campionatului de la Liga 3, Universitatea II Craiova mai are în program partide de verificare după cum urmează: Pandurii Tg. Jiu / 19 februarie, pe „Aripile“; CSM Slatina / 23 februarie, deplasare; CSM Slatina / 26 februarie, pe „Aripile“; Unirea Bascov / 6 martie, deplasare.

„Pregătirea decurge bine, suntem în parametri. Avem o serie de partide de verificare şi o să reglăm jocul, astfel încât echipa să fie în formă maximă la reluarea campionatului. Amicalele de pe teren propriu le vom juca pe stadionul ‘Aripile’, pentru că vrem să protejăm terenul de pe ‘Extensiv’“, a explicat secundul Dragoş Bon, pentru GdS.

Citeşte şi: Mitriţă, eroul lui PAOK! „Piticul atomic“ şi-a dus echipa în semifinalele Cupei (GALERIE FOTO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS