15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReprezentanții lui FCU, nemulțumiți de arbitrajul lui Istvan Kovacs

Reprezentanții lui FCU, nemulțumiți de arbitrajul lui Istvan Kovacs

FCU Craiova a făcut un meci bun pe Arena Națională și a încheiat la egalitate, 2-2, cu FCSB. Cu puțin mai mult atenție din partea arbitrului Istvan Kovacs tabela „îngheța“ la 1-2 și punctele intrau în contul grupării din Bănie care urca un loc în clasament.

Nicolo Napoli: „Am pierdut două puncte“

Antrenorul formației FCU, Nicolo Napoli, consideră că arbitrul Istvan Kovacs a acordat incorect lovitura de la 11 metri, la intrarea lui Sidibe asupra lui Ianis Stoica.

Am făcut un meci foarte bun. Am avut o șansă să câștigăm meciul, dar arbitrul a fluierat penalti. Am pierdut două puncte. Băieții au făcut un meci foarte bun. Un egal cu FCSB e un rezultat bun, dar părerea mea e că trebuia să câștigăm trei puncte. Important e să dăm 100% pe teren și rezultatele vor veni. E important să câștigăm, nu să luăm un singur punct. Suntem aici cu băieții, cu suporterii, cred că vom salva echipa de la retrogradare“, a declarat Nicolo Napoli.

Claudiu Bălan: „E un penalti de cascadorii râsului“

Autorul primului gol din tabăra olteană, Claudiu Bălan, a fost foarte supărat de decizia lui Kovacs care a influențat rezultatul final.

E un penalti de cascadorii râsului. La primul gol am avut noi aut. Noi rămânem pe poziție de baraj și nu acumulăm puncte din cauza acestor greșeli. Am văzut reluarea, Sidibe a pus piciorul la jumătate de metru și a dat penalti. Sunt curios dacă se dădea penalti dacă era aceeași fază în celălalt careu. Cred că am făcut un meci bun și meritam să câștigăm. A fost o greșeală foarte mare de arbitraj cu două minute înainte de final“, a declarat Claudiu Bălan.

Robert Popa, omul meciului

Cu 6 parade excelente, portarul echipei FCU, Robert Popa, a fost desemnat omul meciului. La final el s-a arătat mulțumit de prestația lui și a colegilor.

„A fost un meci frumos, un joc plăcut ochiului, o atmosferă incediară de ambele părți. Cred că am făcut un joc foarte bun. Să o conduci pe FCSB de două ori, la ea acasă, nu e ușor. Suntem un grup mai unit. Ne-am creat mai multe automatisme în iarnă, asta a făcut diferența. Eu mi-am făcut treaba, am apărat. Am avut în față unii dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. A fost neșansă la primul gol. E greu pentru un portar să aibă un reflex de ultim moment. Am închis unghiul, dar mingea s-a strecurat în poartă. A fost apoi Dumiter 1-1 și 30 de secunde mai târziu a fost penaltiul. Asta m-a supărat puțin, că am apărat o minge senzațională și apoi a venit penaltiul. E un gust amar“, a explicat Popa.

Citește și: FCSB – FCU 2-2 / Trupa lui Napoli a fost la un pas să dea lovitura pe Arena Națională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS