5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSepsi – „U“ Craiova / Mihai Căpățînă: „Trebuie să ne adaptăm la temperatură și la teren“ (VIDEO)

Sepsi – „U“ Craiova / Mihai Căpățînă: „Trebuie să ne adaptăm la temperatură și la teren“ (VIDEO)

-

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Mihai Căpățînă, a prefațat partida cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, programată vineri, de la ora 20.00, din cadrul etapei a 23-a din Liga 1.

„Cred că ne așteaptă o partidă foarte grea, pentru că am văzut și primul lor meci din acest an, împotriva celor de la Botoșani. Eu cred că nu trebuia să piardă acolo. Dar este foarte important că noi am început cu dreptul acest miniretur. Ne dorim ca în continuare să mergem pe aceeași linie și să câștigăm și la Sepsi. Îl cunoaștem destul de bine majoritatea băieților care suntem aici pe Cristiano Bergodi (antrenorul ardelenilor – n.r.). Știm cum pregătește meciurile, știm ideea lui și viziunea asupra fotbalului, dar cel mai important este ca noi să ne facem jocul nostru“, a spus Căpățînă.

„Trebuie să câștigăm pentru a ne consolida locul de play-off“

Fotbalistul Științei nu s-a lăsat impresionat de declarațiile oficialilor lui Sepsi, din care a reieșit ideea că și-au pierdut speranța pentru play-off.

„Nu știu dacă este un avantaj sau un dezavantaj. Vom vedea după meci acest lucru. Noi trebuie să câștigăm pentru a ne consolida locul de play-off. Victoria cu Rapid ne-a adus un plus de moral, de care aveam nevoie, pentru că veneam după o perioadă destul de grea. Veneam și după această perioadă cu problemele legate de Covid și de aceea ne bucurat foarte mult și ne dă încredere pentru viitor“, a comentat mijlocașul Craiovei.

Nu se teme de publicul covăsnean

Legat de condițiile de joc, la Sfântu Gheorghe temperaturile sunt, de regulă, cu minus în perioada aceasta, Mihai Căpățînă a comentat:
„Ne-am uitat și noi la meteo și am văzut că acolo sunt -13, -14 grade. Cred că vremea ne va dezavantaja, dar nu trebuie să ne gândim la asta, ci să ne adaptăm cât mai repede la temperatură și la teren“.

Cât despre atmosfera creată de covăsneni, Mihai Căpățână a punctat că aceasta îi poate ambiționa pe alb-albaștri:„Cred că publicul avantajează ambele echipe, chiar dacă îi va susține pe cei de la Sepsi. Atunci când joci cu tribune pline te motivează, te ambiționează și pe tine, ca oaspete. Din câte știu o să avem și noi o parte a galeriei cu noi“.

Liga 1, etapa 23:

Vineri, 28 ianuarie:
ora 20.00: Sepsi – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 29 ianuarie:
ora 14.00: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş
ora 17.00: Academica Clinceni – Farul
ora 20.00: Rapid – UTA Arad

Duminică, 30 ianuarie:
ora 14.00: Chindia Târgoviște – CS Mioveni
ora 17.00: FCU Craiova – FC Argeş
ora 20.00: Dinamo – FCSB

Luni, 31 ianuarie:
ora 20.00: CFR Cluj – FC Botoșani

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și: Sepsi – „U“ Craiova / Laurențiu Reghecampf: „Avem nevoie de 3 puncte, de stabilitate“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS