13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPrima decizie luată de Reghecampf după apariţia cazurilor de Covid-19 în lot

Prima decizie luată de Reghecampf după apariţia cazurilor de Covid-19 în lot

Universitatea Craiova a fost lovită, din plin, de ghinion în această iarnă. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi membrii staff-ului tehnic îşi propuseseră să regleze jocul alb-albaştrilor şi să abordeze partea a doua a campionatului într-o formă excelentă, dar întregul plan de lucru a fost dat peste cap.

În primă fază, Ştiinţa a avut parte de o vreme potrivnică în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Asta a afectat, inevitabil, desfăşurarea antrenamentelor. Apoi s-a confruntat cu anularea unor amicale, iar altele deveniseră incerte. Toate acestea i-au determinat pe olteni să ia charterul spre Bănie mult mai devreme decât îşi propuseseră.

Necazurile nu s-au oprit aici! Totul a culminat cu apariţia cazurilor de Covid-19 în cadrul lotului. Şi nu oricum! „Doar“ 9 jucători şi 2 componenţi ai staff-ului au venit infectaţi din Turcia, astfel că lucrurile nu stau deloc ok în tabăra alb-albastră. Conform Fanatik, fotbaliştii care au ieşit pozitiv la testele RT-PCR ar fi Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă, Lyes Houri, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vîna și Paul Papp. Acestora li se adaugă antrenorii Florin Tene şi Cristian Ţermure.

Amicalul cu FC Braşov a fost anulat. Ştiinţa va ceda 2-3 jucători „stegarilor“

Prima decizie luată de către Laurenţiu Reghecampf şi conducătorii olteni de după apariţia cazurilor de Covid-19 a fost să anuleze amicalul cu FC Braşov. Jocul de verificare ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 17.00, în incinta bazei de pregătire din Lunca Jiului.

Pe de altă parte, în baza unor discuţii dintre conducerea clubului FC Brașov și acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, doi-trei jucători de perspectivă din tabăra alb-albastră ar urma să ajungă în Ardeal. Ei vor fi cedați sub formă de împrumut la formația de sub Tâmpa. „Se așteaptă, acum, ca Reghecampf să-și dea OK-ul“, notează mytex.ro.
Altfel, la divizionara secundă evoluează deja doi jucători sub formă de împrumut. Este vorba despre portarul Laurenţiu Popescu, respectiv mijlocaşul Vasile Constantin.

Îngrijorare în perspectiva meciului cu Rapid

Contactat telefonic de GdS, preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, nu a dorit să discute despre problema apărută în tabăra Universităţii Craiova şi ce efecte va avea. „Sorinaccio“ ne-a indicat să căutăm răspunsurile la medicul echipei, Claudiu Stamatescu, dar, din păcate, acesta nu a putut fi contactat.

Cum perioada de carantină este de 7 zile pentru vaccinaţi şi 10 pentru nevaccinaţi, participarea jucătorilor testaţi pozitiv la Covid-19 la meciul cu Rapid Bucureşti este pusă sub semnul întrebării. Disputa cu giuleştenii, prima oficială din 2022, este programată sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: Universitatea Craiova, lovită din nou de Covid! Vezi comunicatul clubului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS