12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicolo Napoli îşi testează echipa cu Şelimbăr

Nicolo Napoli îşi testează echipa cu Şelimbăr

FCU Craiova se află de o săptămână într-un cantonament pe plan local. Gruparea doljeană este gata să-şi testeze forţele pentru prima dată în această iarnă. Elevii lui Nicolo Napoli vor susţine vineri, de la ora 14.00, în incinta propriei baze sportive, un joc de verificare împotriva formaţiei CSC Şelimbăr, ocupanta locului 9 în Liga 2.

„Starea de spirit este bună. Relațiile de prietenie erau deja formate, pentru că toți băieții au fost de la începutul sezonului, cu o mică excepție, cea a lui Gabi (Gabriel Enache – n.r.). Însă şi el s-a integrat foarte repede. Avem tot ce ne trebuie, pentru că avem o bază de pregătire doar pentru noi. Sper ca vremea să fie de partea noastră pentru a putea să ne pregătim la capacitate maximă“, a spus Alexandru Raicea, pentru site-ul lui FCU.

Mijlocaşul de 25 de ani şi 1.75 metri s-a arătat optimist în privinţa părţii secunde a sezonului din Liga 1.

„Avem o revanșă de luat și sunt optimist că vom reuși să urcăm în clasament. Nu ne-am setat în acest moment un anumit obiectiv. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să dăm totul și să câștigăm meciuri pentru că avem nevoie de puncte. La final vom trage linie și vom vedea unde ne clasăm“, a încheiat Raicea, fotbalist evaluat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

FCU va susţine primul meci oficial pe terenul Farului Constanţa. Jocul de la Ovidiu este programat luni, 24 ianuarie, de la ora 20.00.

Citeşte şi: Exclusiv / Victor Naicu anunţă: „Nu mai pleacă nimeni de la CSO Filiaşi!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS