5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Victor Naicu anunţă: „Nu mai pleacă nimeni de la CSO Filiaşi!“

Exclusiv / Victor Naicu anunţă: „Nu mai pleacă nimeni de la CSO Filiaşi!“

CSO Filiaşi nu se grăbeşte cu demararea pregătirilor. Formaţia doljeană a făcut însă un pas important în privinţa reluării activităţii: a rezolvat problema vizei medicale. Reunirea va avea loc pe 24 ianuarie, iar planul de lucru mai cuprinde un cantonament şi multe jocuri de verificare.

„Am făcut deja vizita medicală, vineri (7 ianuarie) şi marţi (11 ianuarie), dar o să ne reunim luni, 24 ianuarie. Pe 27 ianuarie o să plecăm la Isverna (Mehedinţi) într-un cantonament de o săptămână. Pe plan local, antrenamentele le vom desfăşura pe terenul sintetic de la ‘Aripile’ Craiova. După perioada de pregătire am stabilit să susţinem câte două amicale pe săptămână, în principiu miercurea şi sâmbăta. Am luat jocuri cu Pandurii Târgu Jiu, Universitatea II Craiova, Universitatea U19 şi Academia „Gică Popescu“ U19. Lista completă cu jocurile o vom anunţa la reunire. Vom juca cu echipe care pot pune la dispoziţie şi terenuri bune, pentru că pe al nostru nu putem intra în acea perioadă“, a spus antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Victor Naicu, pentru Gazeta de Sud.

„Nu avem nevoie de transferuri spectaculoase“

În anii trecuţi capitolul plecări – veniri număra destule nume, însă nu şi în acest an. De la CSO Filiaşi au plecat doi jucători importanţi, Ionuţ Zamfir şi Marius Duriţă, dar asta nu-l nelinişteşte pe tehnicianul doljenilor. Victor Naicu a afirmat că nu-şi doreşte transferuri, pentru că are un lot echilibrat valoric şi numeric. Dar asta cu condiţia să nu mai apară şi alte plecări, iar în acest sens a primit asigurări din partea preşedintelui Florin Spânu.

„Ne-au plecat doi jucători în această iarnă. Ionuţ Zamfir a fost cerut înapoi de FCU. Era jucătorul lor, la noi a evoluat sub formă de împrumut. Ar mai fi Duriţă, care a cerut transferul, i l-a dat preşedintele Spânu, dar, din câte ştiu, nu a semnat cu nimeni până acum. În rest, nu mai pleacă nimeni! Pentru mine este foarte mai important să nu mai pierd jucători, mai ales din cei cu experienţă. Spun asta pentru că majoritatea au oferte, iar obiectivul nu este atins. Depindem de etapele acestea de început din 2022 şi am convenit cu preşedintele Florin Spânu să nu mai plece niciun jucător. Dacă vom rămâne în formula actuală, nu mai am nevoie de nimeni! Poate să mai aducem un junior sau doi ca să-i creştem pe lângă echipă, dar doar dacă ne pot ajuta. Adică să găsim juniori mai buni decât avem acum. Am un lot echilibrat valoric şi avem toate posturile acoperite. Deci chiar nu avem nevoie de transferuri spectaculoase“, a punctat Victor Naicu.

Filieşenii au parte de un final de campionat regular de „foc“

CSO Filiaşi ocupă locul 5 în Liga 3 – seria 6, cu 20 de puncte strânse în 14 meciuri, iar obiectivul principal îl constituie accederea în play-off (locurile 1-4). Trupa lui Victor Naicu se află la 3 puncte în spatele Vediţei Coloneşti şi la 6 de CSM Alexandria, dar cu menţiunea că are un joc mai puţin disputat. La reluarea campionatului regular, CSO Filiaşi va juca restanţa cu Petrolul Potcoava, pe teren propriu, data urmând să fie stabilită în curând de FRF. Apoi, CSO Filiaşi le va întâlni, în ordine, pe CSM Alexandria, Sporting Roşiori (ambele acasă) şi Petrolul Potcoava (deplasare).

Liga 3 se va relua pe 12 martie.

Citeşte şi: Exclusiv / Universitatea II Craiova şi-a reluat pregătirile. Vezi ce amicale va susţine „satelitul“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS