5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Ronaldo cere răbdare pentru Ralf Rangnick

Cristiano Ronaldo cere răbdare pentru Ralf Rangnick

Cristiano Ronaldo susţine că antrenorul Ralf Rangnick face o treabă bună la Manchester United. El a punctat însă că tehnicanul are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile şi pentru a îmbunătăţi performanţele formaţiei.

Germanul a fost numit pe banca tehnică a lui United până la finalul sezonului. El l-a înlocuit pe norvegianul Ole Gunnar Solskjaer în luna noiembrie, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

„De când a venit, el a schimbat multe lucruri. Dar are nevoie de timp să-şi transmită ideile la jucători. Eu cred că va face o treabă bună. Ştiu că nu jucăm la cel mai bun nivel, dar mai avem multe meciuri că să progresăm. Nu este uşor să schimbi mentalitatea jucătorilor, modul în care joacă, sistemul de joc, cultura“, a declarat Ronaldo, pentru Sky Sports, citat de Agerpres.

United a suferit prima înfrângere cu Rangnick ca antrenor săptămâna trecută, în faţa lui Wolverhampton (0-1). „Diavolii“ ocupă locul 7 în Premier League, cu 31 puncte.

„Eu nu accept ca mentalitatea noastră să fie alta decât a unei echipe de top trei în Premier League. Cred că pentru a construi ceva nou, uneori trebuie să distrugi câteva lucruri. Aşa că de ce nu, un an nou, o viaţă nouă şi sper că United va fi la nivelul pe care fanii şi-l doresc. Ei merită asta! Eu cred că putem mai mult, mă refer la toţi jucătorii. Eu sunt aici pentru a câştiga, pentru a performa“, a adăugat Ronaldo.

Manchester United va juca meciul următor în deplasare, contra formaţiei Aston Villa. Disputa va avea loc sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19.30 şi va conta pentru etapa 22 din Premier League.

Citeşte şi: Exclusiv / Victor Naicu anunţă: „Nu mai pleacă nimeni de la CSO Filiaşi!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS