9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaştrii pun punct cantonamentului din Antalya! În această seară se întorc în Bănie

Alb-albaştrii pun punct cantonamentului din Antalya! În această seară se întorc în Bănie

UPDATE: Continuă veştile proaste din tabăra Ştiinţei! Astfel, amicalul Universitatea Craiova – FC Botoşani a fost anulat!

„Din cauza numărului mare de accidentați și nerecuperați din lotul nostru, de la meciul cu Siirt İl Özel İdare Spor, partida de astăzi de la ora 15.30 cu Universitatea a fost anulată. Partida amicală contra polonezilor de la KS Lechia Gdansk de maine se va juca conform contractului semnat“, explică moldovenii într-un comunicat postat pe Facebook.

Mai mult, Universitatea Craiova își va scurta stagiul de pregătire de pe pământ turcesc din cauza ploilor, care au dat peste cap planul de antrenamente și jocuri amicale. Alb-albaştrii se vor întoarce acasă chiar în această seară, aterizarea pe Aeroportul Internaţional Craiova fiind preconizată în jurul orei 22.00.

Oficialii Ştiinţei au decis ca ultimul test înainte de primul meci oficial din 2022, contra Rapidului, să fie în compania divizionarei secunde FC Brașov. Amicalul ar trebui să se dispute sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17.00, în Bănie. De menţionat faptul că la FC Braşov evoluează doi jucători ai Ştiinţei, sub formă de împrumut, în speţă mijlocaşul Vasile Constantin și portarul Laurențiu Popescu. Nu este exclus ca după acest test Universitatea Craiova să mai cedeze şi alţi tineri jucători la gruparea ardeleană.

Brașovenii vor veni de vineri la Craiova. Din câte se pare, toate costurile legate de cazare și masă vor fi suportate de finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru.

……………….

Articol iniţial:

Universitatea Craiova își măsoară forțele cu FC Botoșani, nu cu Raufoss

Oficialii Universității Craiova au anunțat astăzi, prin intermediul paginii de Facebook, că amicalul cu formația Raufoss IL, din eșalonul secund al Norvegiei, a fost anulat. Motivul este dat de numărul mare de infectări din cadrul lotului nordicilor.

Ca să-i mențină pe alb-albaștri în „corzi”, staff-ul Știineței a parafat un amical cu FC Botoșani.

„Meciul de pregătire cu Raufoss IL a fost anulat, norvegienii având mai multe cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. În schimb, Universitatea Craiova a programat un alt joc de verificare, în compania echipei FC Botoșani, tot astăzi, ora 15:30. Acest meci de pregătire va fi transmis LIVE pe pagina noastră oficială de Facebook“, se arată în comunicatul oltenilor.

La acest joc va asista și selecționerul echipei de tineret a României, Florin Bratu, care i-a vizitat pe jucătorii Universității Craiova la hotelul unde sunt cazați.
Acest test cu FC Botoșani ar fi al doilea din cadrul stagiului de pregătire di Antalya. În primul, Știința a dispus cu 5-2 de formația ungară FC Paksi.

Citește și: Inter şi Juventus luptă pe „Giuseppe Meazza“ pentru Supercupa Italiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS