12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLyes Houri le-a răspuns fanilor Ştiinţei, din Antalya (VIDEO)

Lyes Houri le-a răspuns fanilor Ştiinţei, din Antalya (VIDEO)

-

Reprezentanţii departamentului imagine al Universităţii Craiova au realizat astăzi un scurt interviu cu Lyes Houri. Acesta a conţinut 5 întrebări formulate de către suporterii Ştiinţei şi au fost alese de către mijlocaşul francez.

Cine te-a convins să vii la Universitatea Craiova?

Lyes Houri: Ştiam acest club dinainte şi ştiam unde vin. Am jucat împotriva Craiovei pe când eram la FC Viitorul şi am aflat atunci că este unul dintre cele mai bune cluburi din România, cu mulţi fani. Am făcut această alegere datorită acestor lucruri.

Ai reuşit să te adaptezi? Care este cel mai bun prieten din cadrul echipei?

Lyes Houri: Cred că m-am adaptat foarte bine. Asta şi pentru că echipa este bună şi staff-ul a fost foarte atent cu mine. Mă înţeleg bine cu toată lumea, dar cel mai bine mă înţeleg cu Matteo Fedele şi Antoine Conte. Asta se datorează şi faptului că ambii sunt vorbitori de limbă franceză, ca şi mine.

Care este idolul tău?

Lyes Houri: Înainte îl apreciam foarte mult pe Zinedine Zidane. Când eram mic şi îl urmăream jucând îmi spuneam că este un fotbalist fantastic. El s-a retras, antrenează, iar acum îl consider pe Lionel Messi cel mai bun jucător din fotbal.

Care a fost cel mai dificil joc din cariera ta?

Lyes Houri: Cred că meciul de anul trecut, atunci când am jucat în calificările din Europa League contra formaţiei Standard Liege. Jocul din deplasare a fost bun, dar dificil, pentru că standard este o formaţie redutabilă.

Dacă nu ai fi fost fotbalist, ce ai fi ales să faci?

Lyes Houri: Sincer nu m-am gândit la acest lucru, pentru că de când eram mic mi-am dorit să joc fotbal. Dar, dacă ar fi să aleg, cred că aş alege să fiu conducător.

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Bilanţul lui Lyes Houri în Bănie

Lyes Houri a venit în vară la Universitatea Craiova, de la MOL Fehervar FC, împrumutul său costându-i pe conducătorii Ştiinţei 100.000 de euro. În această iarnă, în urma evoluţiilor din prima parte a campionatului, finanţatorul Mihai Rotaru a afirmat că va activa clauza de cumpărare a jucătorului, care se ridică la 500.000 de euro.

Mijlocaşul de aproape 26 de ani (îi împlineşte pe 19 ianuarie – n.r.) a jucat în 9 meciuri pentru Universitatea Craiova, bifând în total 748 de minute. El şi-a trecut în cont un singur gol cu Dinamo (etapa a 10-a), dintr-un penalti, şi a irosit o lovitură de pedeapsă cu Academica Clinceni (etapa a 12-a), dar a impulsionat atacul în multe dintre meciurile jucate.

Lyes Houri este evaluat de Transfermarkt la 1.200.000 de euro.

Citeşte şi: Andrei Ivan, la o nouă aniversare în cantonamentul Ştiinţei (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS