11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSerie B / Probleme noi pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma

Serie B / Probleme noi pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma

Formația AC Parma începe anul 2022 de pe locul 13 în Serie B. Antrenorul Giuseppe Iachini anunță noi transferuri, având intenția de a schimba și sistemul de joc. Asta îi pune în pericol pe românii Dennis Man(23 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), deoarece randamentul din acest sezon nu a fost prea bun. Dennis Man a înscris două goluri în zece meciuri în Serie B. Valentin Mihăilă a reușit două goluri și o pasă decisivă în 12 meciuri în Serie B.

Antrenorul Parmei a stabilit sistemul de joc, 3-5-2, iar mai mulți jucători nu se încadrează în această strategie și ar putea pleca.

Românii nu se încadrează în planurile lui Iachini

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu-și găsesc locul la Parma în sistemul 3-5-2, anunță parmalive.com, citat de Digi Sport. Alături de cei doi români, de la Parma ar putea pleca în această iarnă Luigi Sepe, Simone Iacoponi, Vincent Laurini, Mattia Sprocati și Luca Siligardi.

„Dennis Man are probleme în a-și găsi locul în echipa Parmei. În Serie B, românul n-a oferit niciodată sentimentul că este 100% cu echipa. Man este perfect într-un sistem cu trei jucători de atac, iar poziția de al doilea vârf nu i se potrivește, chiar dacă Iachini îl vede pe acest post.

Aceeași situație și pentru Valentin Mihăilă, care impresionează în ultimii 20 de metri. În schimb el pare anesteziat atunci când este folosit pe un post mai retras, departe de poartă. Iachini nu a reușit deocamdată să descifreze cum să-i folosească la potential maxim pe cei doi români, care ar putea fi transferați în această perioadă“, au scris jurnaliștii italieni.

Serie B se reia la mijlocul lunii ianuarie. AC Parma va juca pe teren propriu cu Crotone, pe 15 ianuarie 2022.

Citește și: LaLiga / Valencia, învinsă de Espanyol Barcelona pe „Mestalla“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS