10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” Craiova a anunţat un cantonament în Turcia. Se va pleca pe 3 ianuarie

„U” Craiova a anunţat un cantonament în Turcia. Se va pleca pe 3 ianuarie

Conducătorii formaţiei Universitatea Craiova au decis să păstreze tradiţia şi să se meargă şi în această iarnă în Turcia pentru pregătirea părţii secunde a campionatului. Astfel, Ştiinţa se va reuni pe 3 ianuarie şi va pleca imediat spre Antalya. Deplasarea se va face cu o cursă charter, de pe Aeroportul Internaţional Craiova.

Cartierul general al oltenilor va fi la Gloria Sports Arena, un complex dedicat sportivilor cu terenuri gazonate, săli de forță și de recuperare și un stadion cu pistă de atletism. Condiţiile sunt, ca de obicei, de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfășura la cel mai înalt nivel.

Laurenţiu Reghecampf şi membrii staff-ului său au la dispoziţie două săptămâni să-i aducă pe alb-albaştri la cea mai bună formă fizică şi să regleze totodată jocul.

În acest interval Universitatea Craiova va susţine şi trei partide de verificare. Primele două dintre adversare se cunosc deja. Pe 9 ianuarie „leii“ o vor pe întâlni Paksi FC (Ungaria), iar pe 14 ianuarie pe FC Baník Ostrava (Cehia). Cel de-al treilea amical al iernii va avea loc pe 16 ianuarie, dar adversarul nu a fost încă stabilit.

Campionatul Ligii 1 se reia cu etapa 22, care este programată în intervalul 22-24 ianuarie. Universitatea Craiova revine în iarbă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, cu un joc împotriva formaţiei Rapid.

Ştiinţa a încheiat anul 2021 pe locul 5 în Liga 1, fiind calificată şi în semifinalele Cupei României.

Citeşte şi: Zece puncte de recuperat pentru prezenţa în Final Four-ul Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS