16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu a mărturisit că finanţatorul Mihai Rotaru „s-a dat“ la jucători

Sorin Cârţu a mărturisit că finanţatorul Mihai Rotaru „s-a dat“ la jucători

Rezultatele slabe înregitrate de Universitatea Craiova în ultima perioadă nu aveau cum să fie trecute cu vederea de către conducători. Preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, a dezvăluit, astăzi, că finanţatorul Mihai Rotaru „s-a dat“ la jucători. El nu a dorit să detalieze măsurile luate de conducător, considerând că aceste lucruri ţin de bucătăria internă.

„Sunt momente în care Mihai Rotaru s-a dat la anumiți jucători când au greșit. Asta nu înseamnă că trebuie să anunțăm când se iau măsuri, când sunt amenzi. Nu pot să vorbesc în numele domnului Rotaru. Fotbaliștii nu își primesc anumite drepturi dacă nu își îndeplinesc obiectivele. Au anumite sume în contract pe care poți să le primești dacă îți îndeplinești obiectivul“, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Fostul component al Craiovei Maxima a recalculat situaţia şi a ajuns la concluzia că Universitatea nu a ieşit din lupta pentru titlu.

„Eu cred că încă nu trebuie să tragem concluzii radicale, mai avem timp. Calitatea lotului ne dă speranțe că mai putem să recuperăm din puncte. E dificil, dar trebuie să luăm în calcul și ce se poate întâmpla la celelalte echipe. Nu poți să mergi la perfecție tot timpul. Li se poate întâmpla și lor să conducă partida, să domine și să piardă”, a mai spus Sorin Cârţu.

Pentru Universitatea Craiova urmează un joc în Ilfov, împotriva formaţiei FC Voluntari. Disputa cu revelaţia Ligii 1 este programată sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 17.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu“.

Citeşte şi: Ştefan Florescu, antrenorul cu două echipe de top

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS