17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal100 de lei, preţul unui bilet la meciul FC Voluntari - „U“ Craiova

100 de lei, preţul unui bilet la meciul FC Voluntari – „U“ Craiova

Conducătorii formaţiei FC Voluntari au anunţat astăzi preţul unui tichet pentru partida pe care ilfovenii o vor susţine în compania Universităţii Craiova. Convinşi că gruparea din Bănie va avea la acest joc suficienţi suporteri, oficialii gazdelor au zis să profite. Ilfovenii au stabilit ca preţul unui tichet la partida de sâmbătă, de la ora 17.30, să fie 100 de lei.

„Biletele la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului ‘Anghel Iordănescu’ (strada Niță Pintea, nr. 41- Voluntari) după următorul program: vineri, 10 decembrie: 10.00-18.00; sâmbătă, 11 decembrie: 10.00-18.15. Intrare generală – 100 de lei.

Conform anexei HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane:
-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
-Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
-Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a grupării FC Voluntari.

Citeşte şi: Sorin Cârţu a mărturisit că finanţatorul Mihai Rotaru „s-a dat“ la jucători

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS