6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“

Eugen Trică a „tunat“ după remiza cu Dinamo: „Dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă!“

Antrenorul formației FCU Craiova, Eugen Trică, a fost foarte deranjat de atitudinea unor jucători în timpul partidei cu Dinamo. El i-a luat la țintă pe jucătorii străini, în principal, și a transmis că este gata să taie în „carne vie“.

„A fost un meci de angajament, de luptă, cu ocazii de ambele părți. Puteau să câștige și ei, dar puteam să câștigăm și noi. Cam asta am văzut eu. Acum nu vreau să mă leg de acea fază, cu un posibil penati. O să vedem dacă a fost și dacă nu l-a dat cine va răspunde. Cert este faptul că ăsta nu este fotbalul pe care îl doresc eu la Craiova. Unii jucători cred că dacă au dat o jumătate de pasă de gol sau un gol sunt cei mai buni. Dacă nu-și revin și joacă fotbal, până să plec eu, dacă nu sunt rezultate, pleacă ei. Să fie foarte clar! Și le transmit că dacă nu joacă fotbal, avionul îi așteaptă! Ăsta nu este fotbalul pe care mi-l doresc și pe care-l vor suporterii“, a declarat Eugen Trică, la Digi.

„Unii nu au dat nici măcar 30%“

Antrenorul oltenilor și-a continuat discursul în aceeași manieră.

„Am vorbit ceva înaintea jocului, că facem presing, că stăm compacți, după care Torje merge cu mingea la picior 40 de metri. Nu-i posibil așa ceva! Sunt foarte dezamăgit de străini, dar și de români. Cine nu dă 100% pentru această echipă, de mâine pleacă! Ondaan merge pe teren, Sidibe are impresia că e cel mai bun fotbalist și nu-i așa, trebuie să demonstreze. Cât sunt eu la Craiova, jucătorii trebuie să bage capul în contră! Dacă nu, zboară! Ei intră în teren și dau 2/4, iar fotbalul nu se mai joacă așa. Opresc 14 în lot și merg cu ei.

„La mine, criteriile sunt următoarele: la antrenamente îmi dai 100%, iar când vine meciul trebuie să dai dublu. Ca să rămâi în echipă și să câștige echipa. Asta le cer, nu să intrăm pe teren cu fițe, că nu suntem fotbaliști. Trebuie să demonstrezi pe teren lucrul ăsta. Unii nu au dat nici măcar 30% și atunci du-te la tine în țară, că păcălești lumea. Nu se joacă fotbalul așa. Eu nu am jucat așa, când intram pe teren dădeam 100%!“, a amenințat tehnicianul.

„La mine nu se bagă nimeni“

Eugen Trică s-a iritat când a fost întrebat dacă familia Mititelu, cea care deține echipa FCU, ar fi de acord cu politica sa privind jucătorii.

„La mine nu se bagă nimeni. Păi dacă eu răspund de rezultate, cum am răspuns tot timpul… Luăm din țară jucători care se implică. Mai sunt 4 etape și vreau să văd altceva. Depinde de ei! Chiar dacă au contract pe 5 ani pot pleca în secunda 2“, a punctat Trică.

Citește și: Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS