22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / FCU Craiova s-a impus clar în testul cu Steaua

Amical / FCU Craiova s-a impus clar în testul cu Steaua

FCU Craiova a înregistrat un succes categoric, scor 4-1, în partida amicală susținută astăzi, în Bănie, în fața divizionarei secunde Steaua București. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ondaan (2), Asamoah și Raicea. Roș-albaștrii au au răspuns prin Adi Popa.

FCU Craiova: R. Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Achim, Asamoah, Marquet – Sidibe, Ondaan, Bauza. Antrenor: Eugen Trică.

CSA Steaua:Iancu –  Oroian, Beța, Morariu, Neacșu –  Drăghici, Enceanu, Șt. Pacionel, E. Pacionel – Chipirliu, Gherghiceanu. Antrenor: Daniel Oprița.

Jucătorii lui Trică au prins curaj

„A fost un meci de pregătire foarte bun, ne-am făcut antrenamentul. Am încercat să implementăm în meci ce am lucrat la anrenament în ultima săptămână. Cred că, ușor-ușor, ne creăm anumite automatisme“, a declarat portarul Robert Popa, pentru pagina oficială a clubului.

„A fost un meci bun pentru noi în această pauză. Am încercat să punem la punct cât mai multe lucruri și în mare parte pot să spun că ne-a ieșit. În anumite momente s-au văzut îmbunătățiri, au fost goluri înscrise după faze frumoase și asta este un lucru bun. Putem fi revelația returului, dacă ne punem la punct problemele“, a spus, la rândul său, Vlad Achim.

FCU Craiova revine în Liga 1 cu un meci împotriva campioanei CFR Cluj, în prima etapă a returului din campionatul regular. Jocul este programat sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20.30, în Bănie.

La rândul său, Steaua va primi vizita Universității Cluj, marți, 23 noiembrie, de la ora 17.00, în etapa 14 din Liga 2.

Citește și: Ne mișcăm rapid! Khalif Wyatt se alătură lui SCMU Craiova în acest sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS