20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetNe mișcăm rapid! Khalif Wyatt se alătură lui SCMU Craiova în acest sezon

Ne mișcăm rapid! Khalif Wyatt se alătură lui SCMU Craiova în acest sezon

SCMU Craiova nu a stat mult pe gânduri și deja s-a reorientat spre un alt jucător care să-l înlocuiască pe Nondas Papantoniou, sportivul care s-a întors în Grecia, la BC Larissa, după doar șapte meciuri petrecute în tricoul alb-albastru. Conform SCM Craiova, la echipa pregătită de Michalis Kakiouzis a fost adus Khalif Wyatt, baschetbalist care nu a mai jucat din 2020.

În vârstă de 30 de ani, jucătorul născut în Norristown Pennsylvania evoluează pe pozițiile 1 și 2. A absolvit în 2013 universitatea Temple și și-a început cariera profesionistă în China, la Guangdong Southern Tigers.

A jucat apoi în G-League, la Springfield Armor, iar apoi a făcut pasul spre Europa. Între 2014 și 2016 a făcut parte din lotul lui Hapoel Eilat, după care a plecat la Hapoel Holon. A mai jucat pentru Ironi Ness Ziona, San Miguel Alab Pilipinas și Champagne Chalons-Reims, informează Baschet.ro.

În 2015 și 2016, Khalif Wyatt a fost inclus în echipa ideală a ligii din Israel, fiind All-Star în 2016 și 2018. Acesta a evoluat pentru ultima oară în sezonul 2019-2020, în Franța. Atunci a înregistrat 3.4 puncte, 2.2 recuperări și 1.4 pase decisive.

Citește și: Se complică situația! Voleibalistele de la SCMU Craiova, învinse categoric de Rapid, în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS