10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / „Scorpionii negri“, alături de „leii“ Ştiinţei de „Ziua Veteranilor“ (VIDEO)

Liga 1 / „Scorpionii negri“, alături de „leii“ Ştiinţei de „Ziua Veteranilor“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova a avut parte de o vizită neaşteptată la şedinţa de pregătire de astăzi, susţinută în cantonamentul „Ilie Balaci“. Pe terenul de antrenament al Ştiinţei din Lunca Jiului au păşit caporalul Marius Cănuci și maiorul Florin Jianu, cu ocazia „Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii“.

Cetățean de onoare al Craiovei și decorat de președintele țării cu Medalia Națională „Serviciul Credincios”, Marius Cănuci a ținut un discurs cu totul special în fața alb-albaștrilor. Totodată i-a dăruit antenorului Laurenţiu Reghecampf o bonetă, emblema batalionului din care face parte, un tricou oficial „Invinctus România“ şi, simbolic, un garou, care să oprească „sângerarea“ şi să ajute astfel la câştigarea campionatului. La rândul lor, alb-albaştrii le-au dăruit celor doi tricouri şi au făcut promisiunea că vor da totul în viitoarele bătălii pentru îndeplinirea marelui obiectiv.

Amical cu Viitorul Pandurii

Altfel, Universitatea Craiova va susține la sfârșitul săptămânii un joc amical în compania echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Testul cu divizionara secundă va avea loc duminică, de la ora 11.00, în incinta cantonamentului din Luncă.

Citeşte şi: Paul Papp, la ceas aniversar. Fundaşul a fost sărbătorit în cantonamentul Ştiinţei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS