20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Clinceni / Reghecampf: „Băieţii mei au tot ce trebuie ca să câştige“ (VIDEO)

„U“ Craiova – Clinceni / Reghecampf: „Băieţii mei au tot ce trebuie ca să câştige“ (VIDEO)

-

Universitatea Craiova întâlneşte luni, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga 1.

Antrenorul Ştiinţei, Laurenţiu Reghecampf, este de părere că alb-albaştrii nu-şi vor dezamăgi susţinătorii şi că sunt concentraţi asupra misiunii.

„Cu siguranţă vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie, cu mare seriozitate. Indiferent de poziţia ocupată în clasament de cei din Clinceni noi vom aborda jocul concentraţi şi o să încercăm să câştigăm cele 3 puncte. Totul depinde numai de noi. Dacă vom intra serioşi, cu determinare, probabil că vom avea un meci mai uşor. Nu mi-e teamă de o eventuală relaxare a băieţilor. Ştiu nivelul jucătorilor noştri, ştiu ceea ce pregătim zi de zi la antrenament şi cred că au motivaţia necesară şi tot ce le trebuie ca să intre pe teren şi să câştige cele 3 puncte“, a spus strategul grupării alb-albastre.

VEZI VIDEO!

„Sper ca această pauză să ne fi adus un plus din toate punctele de vedere. Ne-am pregătit foarte bine, am avut parte de un program foarte bun. Nu ascund faptul că după ultimul meci Elvir Koljic nu s-a putut pregăti 100%, având o problemă de sănătate. Şi Conte la fel. După acea problemă la gleznă nu şi-a revenit. Îl mai avem şi pe Screciu suspendat, dar toţi cei care au fost la loturile naţionale au revenit apţi şi s-au pregătit foarte bine. Ante Roguljic s-a pregătit foarte bine, ne-a plăcut tuturor. Sper ca în scurt timp să ia şi el parte la meciurile noastre. Depinde de el cum se va integra în lot în perioada următoare“, a completat „Reghe“.

„Nu m-am gândit nicio secundă să plec“

Laurenţiu Reghecampf a precizat că nu este tentat să o părăsească pe Universitatea Craiova pentru echipa naţională şi că are încredere că oficialii FRF vor face o alegere potrivită.

„Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe 2 ani. Nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine aici! Relaţia cu patronul echipei, Mihai Rotaru, este una foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt lângă echipă… Sunt foarte multe nume care sunt vehiculate. Eu sunt sub contract, nu-mi place să discut despre asta şi sincer nu mă interesează acest subiect în momentul de faţă. Sunt sigur că oamenii din FRF vor analiza şi vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc“, a subliniat Reghecampf.

Acesta a comentat şi pe tema reapariţiilor cazurilor de Covid în rândul echipelor din Liga 1: „Ce s-a întâmplat la FCSB, se poate întâmpla tuturor, numai că majoritatea jucătorilor noştri sunt vaccinaţi. Avem mare grijă. Ne-am luat toate măsurile să ne protejăm foarte bine şi sper să nu avem parte de asemenea evenimente“.

„Vor primi o amendă din partea noastră!“

Întrebat despre manifestările jucătorilor Jovan Markovic, George Cîmpanu şi Ştefan Baiaram în avionul naţionalei de tineret, la întoarcerea din Spania, Laurenţiu Reghecampf a spus că „episodul“ nu va fi trecut cu vederea şi, cu siguranţă, nu se va mai repeta.

„Am discutat cu ei, pentru că ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noştri când participă la meciurile echipei naţionale. Sunt sigur că şi-au învăţat lecţia. Vom vedea ce decizie vor lua cei de la FRF. Cu siguranţă vor primi o amendă din partea noastră! Comportamentul lor din afara clubului contează enorm pentru noi şi nu numai când participă la echipa naţională. Îmi cer scuze în numele lor domnului care a spus că a fost jignit. Pe de altă parte şi jucătorii spun că au fost jigniţi de acea persoană… Nu este normal să se întâmple acest lucru şi sunt sigur că jucătorii noştri, pe viitor, nu vor mai avea parte de asemenea evenimente“, a punctat Reghe.

Liga 1, etapa 12

Vineri, 15 octombrie:
Gaz Metan Mediaş – Dinamo 2-1 (Ronaldo Deaconu ’36, ’38 / Ivanovski ’84 – penalti)
Sâmbătă, 16 octombrie.
Sepsi – FC Voluntari 1-2 (Bojic ’85 / Costin ’22, Raţă ’54)
FCSB – CS Mioveni 3-0 (Tănase ’56 – penalti, Dumiter ’65, Keşeru ’69)
Duminică, 17 octombrie:
FC Argeş – FC Farul 2-1 (Arias ’50, Viana ’73 / Jefte ’80 – penalti)
ora 17.30: UTA Arad – FCU Craiova
ora 20.30: Rapid – CFR Cluj
Luni, 18 octombrie:
ora 17.30: FC Botoșani – Chindia Târgoviște
ora 20.30: Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Clasament:
1.CFR Cluj 30 puncte (golaveraj 17-6)
2.FCSB 24 (23-11)
3.Voluntari 24 (17-13)
4.Botoşani 22 (12-8)
5.„U“ Craiova 19 (17-10)
6.Farul 18 (15-8)
7.Rapid 18 (13-9)
8.Argeş 18 (10-7)
9.UTA 17 (11-8)
10.Chindia 13 (8-8)
11.Mediaş 11 (10-15)
12.Mioveni 11 (6-16)
13.Sepsi 10 (10-13)
14.FCU 9 (8-13)
15.Dinamo 7 (10-28)
16.Clinceni 3 (9-23)

Citeşte şi: „U“ Craiova – Clinceni / Mihai Căpăţînă: „Avem nevoie să legăm victoriile“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS