15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuventus, lider în grupa H după victoria „scurtă“ cu Chelsea

Juventus, lider în grupa H după victoria „scurtă“ cu Chelsea

Juventus a reușit să „răzbune” în grupele Champions League forma slabă din actualul sezon de Serie A și a câștigat în fața lui Chelsea, scor 1-0, în a doua etapă din faza grupelor.

Federico Chiesa, poate cel mai bun jucător din acest moment al „Bătrânei Doamne”, a marcat un gol superb (46) care a stabilit și scorul final al acestui meci din Grupa H. Juventus putea avea un final de meci liniştit, dar Bernardeschi a irosit și el o șansă mare. Chelsea a forțat pe final, dar Lukaku nu a putut să înscrie în fața foștilor rivali din Serie A.

Juventus: Szczesny – Alex Sandro, de Ligt, Bonucci, Danilo – Rabiot, Locatelli, Bentancur (83, Chiellini), Cuadrado – Bernardeschi (65, Kulusevski), Chiesa (76, Kean). Antrenor: Allegri.

Chelsea: Mendy – Rudiger, Silva, Christensen (75, Barkley) – Alonso (46, Chilwell), Jorginho, Kovacic, Azpilicueta (62, Loftus-Cheek) – Ziyech (62, Hudson-Odoi), Havertz – Lukaku. Antrenor: Tuchel.

În meciul al doilea din grupă, Zenit a trecut clar de Malmo cu 4-0.

Clasament: 1. Juventus 6 (4:0), 2. Chelsea 3 (1:1), 3. Zenit 3 (4:1), 4. Malmo 0 (0:7).

Rakitic a salvat-o pe Sevilla pe final de meci

Wolfsburg a remizat cu Sevilla, scor 1-1, în grupele Champions League.

Scorul a fost deschis în minutul 48 prin Renato Steffen. Acesta a ajuns la un balon în interiorul careului și a trimis un voleu superb. Wolfsburg a rămas în zece jucători după eliminarea lui Guilavogui din minutul 85, atunci când a comis un fault în interiorul careului. Cel care a executat lovitura de la unsprezece metri a fost Ivan Rakitic, care a profitat și a restabilit egalitatea.

În cealaltă partidă a serii, Salzburg s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Lille.

Clasament: 1. Salzburg 4 (3:2), 2. Sevilla 2 (2:2), 3. Wolfsburg 2 (1:1), 4. Lille 1 (1:2).

Citeşte şi: Bayern defilează în grupă, Barcelona a trăit o nouă umilinţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS